GTST-blog: Familie Verduyn maakt zich ongerust over Saskia
Bron: RTL / Feriet Tunc

GTST-blog: Familie Verduyn maakt zich ongerust over Saskia

Geschreven door Sebastiaan Boers

Elke vrijdag blikt Sebastiaan terug op de voorbije week in GTST.

Het vreemde gedrag van Saskia. Daar is de familie Verduyn behoorlijk druk mee. Saskia verzint wederom een leugen in verband met haar gedrag. Ze komt met een verhaal over dat ze is bedreigd door Roman. Dat verklaart haar gedrag, zoals de tik die aan Steef uitdeelde. Hier heeft hij nog altijd last van.

Wanneer Merel uit Marokko komt, krijgt ze over de dreiging te horen. Zowel Merel als Demi moedigen hun moeder aan om aangifte te doen. Wanneer Saskia onderweg is naar het politiebureau is, krijgt ze het benauwd. Ze keert om en liegt over haar aangifte. Op de een of andere manier kan Saskia het niet aan.

Ze blijft maar denken aan het misbruik. Ze kan en wil het er niet over hebben. Is er dan niemand die ze in vertrouwen kan nemen? Dit kan niet zo lang meer doorgaan. Bovendien blijft de vraag waar Roman zich ophoudt? Waar is hij gebleven? Waarom is hij onvindbaar? Komt hij nog een keer langs om nogmaals toe te slaan? De familie Verduyn moet echt oppassen.

Diefstal in de Koning

Laura is helemaal maar in haar element. Ze heeft twee gezellige vrouwen in café de Koning. Na een gezellige avond is er toch iets niet helemaal goed gegaan. Laura is te goed van vertrouwen. Ze was even in de keuken. De twee vrouwen waren weg met de inhoud van de kassa. Hier voelde Laura zich enorm schuldig over. De ring die ze van Henk kreeg is ook gestolen.

Hierop besluit Laura om haar eigen geld in de kassa te stoppen. Ze wil Shanti daar niet mee lastig vallen. Maar hoe verklaart ze Henk dat haar ring weg is. Daar komt nog bovenop dat Henk zich langzaam maar zeker zorgen maakt om Laura. Het lijkt er namelijk meer en meer op dat Laura dingen vergeet. Moet Henk zich echt zorgen gaan maken om de gezondheid van Laura? Of is haar gezondheid ergens om te verklaren?

Verder krijgt huize Bouwhuis een complete make-over. Of het er nu bepaald mooier van wordt? Wat als Linda en Anton terugkeren? Die krijgen de schrik van hun leven. Niet alleen om wat er met de praktijk is gebeurd, maar ook met hun woning. Het wordt nu toch wel eens tijd dat die twee terugkeren naar Meerdijk. Het liefst gisteren nog.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.