Deze week in GTST: Komt Richard op vrije voeten?
Bron: RTL / Feriet Tunc

Deze week in GTST: Komt Richard op vrije voeten?

Geschreven door Annemarie van der Ploeg

Elke maandag blikt Annemarie vooruit op de komende week in GTST.

Billy laat Shanti het contract zien wat ze lang geleden met haar schoonmoeder heeft afgesloten. Shanti is erg geschokt door de inhoud. Als ook nog blijkt dat Rick ervan af wist, is ze helemaal gekwetst. Wat is er precies gebeurd? Zij wil dat graag van haar moeder horen. Had Billy destijds een keuze of niet? Tijdens een etentje krijgt Shanti een cadeautje, wat Billy zuinig heeft bewaard.

Het huwelijk van Ludo en Janine bevindt zich in slecht weer sinds hij ervoor heeft gezorgd dat Richard achter tralies zit. Ludo besluit daarom actie te ondernemen samen met Daan. Zou zijn zorgvuldig voorbereide plan lukken? Richard moet dan in ieder geval naar het buitenland. Maar kan Billy dan wel met hem mee en Shanti alleen laten? Shanti heeft daarover een duidelijke mening, maar wat zal Billie uiteindelijk doen? Zal zij voor de liefde gaan of blijft zij bij haar dochter?

Saskia worstelt nog steeds met wat haar is aangedaan. Robin vraagt haar na de weerbaarheidstraining of zij ‘het’ Julian al verteld heeft. Saskia ontvangt een envelop en als blijkt van wie deze is, raakt zij in paniek. Gaat zij Julian nu echt vertellen wat er is gebeurd? Als dochter Merel een motivatie voor de politieacademie moet schrijven, neemt Saskia een besluit.

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!