Deze week in GTST: Wat gaat de toekomst Shanti brengen?
Bron: RTL / Geert de Lange

Deze week in GTST: Wat gaat de toekomst Shanti brengen?

Geschreven door Annemarie van der Ploeg

Elke maandag blikt Annemarie vooruit op de komende week in GTST.

Shanti gaat naar de kamer van Billy in Hotel de Rozenboom in de veronderstelling dat zij vertrokken is. Daar staat haar een verrassing te wachten. Betekent dit extra tijd voor hen beide? Als Saskia Shanti op het balkon ziet staan, heeft zij een vermoeden. Is dit vermoeden werkelijkheid of…? Dan volgt er een zwaar moment met een dubbel gevoel voor Shanti. In Café de Koning hebben Henk, Laura en Shanti een goed gesprek. Wordt het werk Laura echt allemaal te veel? Wat is er aan de hand?

Saskia gaat uiteindelijk naar het politiebureau om aangifte te doen samen met Julian. Zal het haar lukken om haar verhaal te vertellen? Ze heeft nog steeds het gevoel zelf schuldig te zijn en neemt ook een besluit over haar baan in de dokterspraktijk. Julian wordt boos over de gang van zaken bij de politie.

Heeft de open relatie van Bing en Nina succes? Volgt hij de met Nina afgesproken regels wel of heeft hij hier geen boodschap aan? Nina is er niet zeker van. Bing doet een bekentenis.

Een gesprek tussen Ludo en Janine maakt veel duidelijk. Zijn laatste actie moest plaatsvinden omdat hij Janine niet kwijt wil. Janine schrikt van de inhoud van het zwarte boekje wat Ludo haar laat lezen. Ze snapt niet waarom hij ‘dat soort dingen’ heeft gedaan. Is de relatie tussen beide nog te redden nu Janine dit alles weet?

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!