GTST-blog: Wordt het Nina niet allemaal een beetje te veel?
Bron: RTL/Feriet Tunc

GTST-blog: Wordt het Nina niet allemaal een beetje te veel?

Geschreven door Annemarie van der Ploeg

Elke vrijdag blikt Annemarie terug op de voorbije week in GTST.

Nina vindt zelf dat zij een beetje op haar retour is met haar collectie. Paniek slaat toe als Melchior dezelfde dag de begroting voor haar nieuwe collectie wil hebben. En dan zijn er ook nog de zorgen over de bijles voor Nola. Ook Janine lukt het niet om haar bijles te geven, maar zij stelt haar gerust: Nola heeft weer een ander talent, ze kan goed tekenen. Ook hebben Nina en Nola een goed gesprek. Ze besluiten samen naar Marwan te gaan voor bijles. Hij doet dat zo goed met producten uit de Buurtsuper. Bing vindt dat er een leraar aan hem verloren is gegaan. Marwan zoekt informatie over de opleiding.

Nu Steef geen werk heeft en thuis zit, is hij chagrijnig. Julian wil dat hij weer naar buiten gaat, maar Steef durft dit niet. Hij wordt ook nog eens uit de app-groep van het racing team gegooid. Hij verkoopt zijn racing spullen en met het geld koopt hij spullen om zijn familie te bedanken, met als gevolg dat hij blut is. Julian wilde dat hij het op zijn spaarrekening zette maar hoort via Saskia dat hij alles uitgegeven heeft. In de eerste instantie is hij boos, maar hij belooft Steef te helpen en is trots op hem. Deze stuurt alle bestelde spullen terug en neemt een baantje aan bij de Buurtsuper.

Betsy sluit door toedoen van Janine een contract af voor heruitgave van haar boek. Daar moet op gedronken worden en dat doet Betsy met Janine en Lynn. Betsy is geen champagne meer gewend en valt. Lynn brengt haar naar huis en legt haar op bed. Als Lynn de volgende dag een ontbijtje gaat brengen, vindt ze Betsy dood in bed. Een dokter concludeert dat ze aan een hartstilstand is gestorven. Als Lynn later in het huis terugkomt om het ontbijt weg te halen, voelt zij zich niet lekker. Ze denkt dat er iets in het huis niet klopt. De huisbaas controleert daarop het huis, maar vindt niks. Dan zoekt Lynn verder op internet en heeft een vermoeden dat er sprake is geweest van koolmonoxide vergiftiging.

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!