GTST-blog: Krijgt Laura wel de rust die ze zo nodig heeft?
Bron: RTL/Feriet Tunc

GTST-blog: Krijgt Laura wel de rust die ze zo nodig heeft?

Geschreven door Annemarie van der Ploeg

Elke vrijdag blikt Annemarie terug op de voorbije week in GTST.

Henk wil zo goed mogelijk voor Laura zorgen nu hij samen met haar in het huis van Bouwbuis zit. Maar Laura wil geen koffie, thee of cake hebben. Ook leest hij haar hardop voor. Ook als Janine op bezoek is. Laura stuurt hem op een nette manier pad want ze wil even alleen met Janine praten. Maar Henk is snel weer terug, met boodschappen. Als het niet de spullen zijn die zij normaal koopt, blijkt dat zij een kort lontje heeft. Henk begrijpt dit wel. Laura geeft toe dat ze ook wel eens alleen wil zijn. Maar ze begrijpen elkaar en houden ook van elkaar.

Robin, die nog steeds in een kelder opgesloten zit, heeft zichzelf losgemaakt. Als Daan komt, dreigt zij te ontsnappen. Hij bindt haar weer vast en geeft haar eten. Bij een volgend bezoek gooit ze hem naar zijn hoofd dat hij dit allemaal doet om Ludo, die volgens haar onaantastbaar is. Ludo wil van Daan weten hoe het met Robin gaat. Hij is ervan op de hoogte dat ze al twee dagen niet op haar werk was. Ludo houdt alles in de gaten en zegt dat hij hem zo begeleidt en stuurt. Daan doet een briefje bij Robin’s eten waarin hij haar bekent dat hij door haar een ander mens is geworden en verliefd op haar is. Hij wil met haar en met Louise naar het buitenland gaan, maar zij wil niet. Daan is wanhopig en vraagt Ludo om hulp. Ludo zegt Robin te stoppen met graven in de zaak van Nooten. Hij zal haar dan laten weten wie schuldig is aan de dood van Leon Rinaldi. Zo kan ze promotie maken. Ze moet dit als een prettige garantie zien. Daarop wordt Robin losgelaten.

Als Laura een pen zoekt, gooit ze per ongeluk een hoop papier op de grond. Het blijken belastingenveloppen voor Steef te zijn. Steef komt bij Laura. Ze wil weten waarom hij alles heeft dichtgelaten. Hij zegt loonbelasting te hebben betaald, maar hij blijkt geen belasting te hebben betaald over zijn bonussen. Julian gaat ook naar Laura toe. De situatie ziet er niet best uit voor Steef. Hij heeft € 25.000,-- belastingschuld, waarvoor zijn ouders aansprakelijk zijn.

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!