GTST-blog: Het gaat weer de verkeerde kant op met Daan
Bron: RTL/Geert de Lange

GTST-blog: Het gaat weer de verkeerde kant op met Daan

Geschreven door Annemarie van der Ploeg

Elke vrijdag blikt Annemarie terug op de voorbije week in GTST.

Daan doet onderzoek naar huisbaas Van Dijnselburg. Janine vertelt hem over de manier waarop zij mensen manipuleert en het onderhoud van de flat verwaarloost. Daan besluit zich voor te doen als aannemer en ontmoet in de Rozenboom Agaath van Dijnselburg. Zij heeft niets over hem kunnen vinden en Daan verzint dat hij een poosje uit de running is geweest.

Het gesprek neemt hij op en wil dit later aan Janine doorsturen. Dan blijkt zijn telefoon niet meer te werken en besluit hij een nieuw gesprek aan te gaan. Elke keer grijpt Daan weer naar wodka of bier. Van Dijnselburg besluit met hem in zee te gaan en zijn offerte te tekenen. Helaas levert het gesprek met haar geen waardevolle informatie op voor het artikel wat Janine wil schrijven. Als Ludo en Janine op kantoor komen, treffen zij een Daan aan die onder invloed van alcohol is.

Nina is met Lars naar bed geweest en benadrukt dat dit éénmalig was. Bing wil weten of het gelukt is met haar werk, als zij weer thuiskomt. Nina ontmoet Lars weer bij CS. Ze voelt zich schuldig want ze wil haar gezin niet kwijt. Beide denken echter voortdurend aan elkaar. Maar ze vindt dat Lars moet gaan. Nina krijgt een gesproken WhatsApp als zij over de babyshower van Shati aan het overleggen is. Lars kan haar niet loslaten en komt die middag naar CS. Als zij dan niet komt, zal hij haar loslaten. Zij komt toch, alhoewel ze niet met hem verder wil.

Lynn komt bij Merel thuis. Ze heeft haar oude liefde Oriana vertelt over haar fake relatie met Merel. Oriana zoekt Lynn weer op bij Boks. Ze kan niet terug naar Italië omdat ze geen geld heeft. Lynn biedt aan om samen met haar pasta workshops te geven zodat zij zo haar ticket kan verdienen. Ze bereiden samen de workshop voor. Lynn wil geen geflirt. De workshop wordt als cadeau van Laura bij de familie Verduyn georganiseerd.

Laura lukt het niet met haar handen. Merel ergert zich aan de houding van Oriana en Lynn. Ze besluit te blijven om op te ruimen. Ze vindt dat Oriana Lynn bespringt. Ze besluit te vertellen dat ze verliefd op haar is. Lynn zegt echter niet verliefd op haar te zijn. Ze wil wel vriendinnen blijven. Merel’s familie denkt dat zij zo bedroefd is omdat het uit is met Marwan.

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!