Deze week in GTST: Rik en Shanti nemen afscheid van Jasmijn
Bron: RTL

Deze week in GTST: Rik en Shanti nemen afscheid van Jasmijn

Geschreven door Marietta Willems

Elke maandag blikt Marietta vooruit op de komende week in GTST.

Rik en Shanti hebben besloten dat hun kindje Jasmijn begraven moet worden en zoeken een mooi plekje uit op de begraafplaats. Op de dag van de uitvaart zijn al hun vrienden aanwezig en doen ze nog een laatste groet. Net voordat Jasmijn de diepte in gaat, vind er zich een hartverscheurend moment plaats. Wat zal er gaan gebeuren?

Bing heeft de brief van Mare gelezen over de affaire van Lars en Nina. Hij is woedend en wil Nina voorlopig niet meer spreken. Hoe zal dit verder gaan? Gaat Bing dit Nina vergeven?

Gaat Laura het vertellen?

Laura heeft Parkinson, maar er is nog niemand die dit weet. Ze heeft er geen behoefte aan om het te vertellen, omdat ze zich goed voelt. Henk vind dat minstens een paar mensen dit moeten weten. Zal Laura hiermee akkoord gaan?

Bij de familie Verduyn loopt het niet helemaal lekker tussen Julian en Saskia. Marwan voelt zich schuldig dat Julian nu overal alleen voor opdraait . Daarom neemt hij een groot besluit. Hij stapt naar de politie in de hoop dat dit Julian strafvermindering oplevert. Gaat dit lukken? En hoe zal Julian hier op reageren?

Huwelijksaanzoek

Lynn heeft huwelijksaanzoek gekregen van Oriana, maar ze wijst deze af. Oriana begrijpt hier niks van en confronteert Lynn hiermee. Als Merel dit hoort is ze onzeker en in de war. Wil Lynn dan toch met haar verder?

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!