Deze week in GTST: Pim is verliefd op Demi
Bron: RTL / Jasper Suyk

Deze week in GTST: Pim is verliefd op Demi

Geschreven door Marietta Willems Laatste update:

Elke maandag blikt Marietta vooruit op de komende week in GTST.

Saskia heeft geen tijd voor haar kinderen, ze heeft het veel te druk. Als Merel langs komt heeft ze groot nieuws, namelijk dat ze gaat samenwonen met Lynn. Maar Saskia is hier helemaal niet blij mee. Zij dacht dat Merel weer terug naar huis zou komen. Ze is woedend. Maar al snel heeft ze spijt en heeft ze een verrassing voor de kinderen. Wat zal die verassing zijn?

De spullen van Nola liggen nog bij Chanel. Bing kan het niet meer aan en wil de spullen terug halen. Daan raad dit hem af. Maar toch besluit hij ernaartoe te gaan. Als ie daar aan komt is Chanel alleen thuis. Zou het hem lukken om de spullen terug te krijgen?

Hulp

Nadat Shanti tijdens de rechtszaak te horen heeft gekregen dat het haar eigen schuld is dat haar eigen kindje dood is, is ze weggelopen van de rechtbank. Wanneer ze huis is gaat het helemaal mis. Rik besluit Dokter Luuk erbij te halen. Zal het hem lukken om haar te helpen?

Laura heeft een bod gedaan op een mooi huis. Henk heeft een afspraak met de verkoper van het huis en krijgt het voor elkaar dat het huis van hun wordt. Hij wil graag samenwonen met haar, maar Laura wil dit niet. En maakt dit ook duidelijk. Hoe zal dit verder gaan?

Verliefd

Pim heeft een oogje op Demi en wil zo veel mogelijk bij haar in de buurt zijn. Maar vindt Demi dit wel zo leuk?

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!