GTST-blog: Linda moet halsoverkop haar huis uit
Bron: RTL

GTST-blog: Linda moet halsoverkop haar huis uit

Geschreven door Marietta Willems Laatste update:

Elke vrijdag blikt Marietta terug op de voorbije week in GTST.

Het huis van Linda is verkocht en de nieuwe bewoners willen er meteen intrekken, waardoor zij en ook Merel die in de garage woont er uit moeten. Merel schrikt hiervan. Linda regelt gelijk mensen die haar kunnen helpen met de verhuizing. De verhuizing is in volle gang.

Luuk komt nog even langs om lege verhuisdozen te brengen en vraagt waar Linda gaat slapen. Hij stelt voor dat Linda wel bij Mathilde op zijn boot terecht kan. Ze gaat hiermee akkoord en vertrekt uit het huis na jaren lang lief en leed. Als ze wil gaan slapen hoort ze luid geschreeuw van de aanwezigen meerkoeten. Daardoor besluit ze om in de Rozenboom te slapen.

Shanti grijpt in

Shanti is aan het werk in de Koning en is met Saskia druk in gesprek over de magazijn-indeling. Daan komt met Louise de daghap eten en geeft haar speelgoed tijdens het wachten.

Ze is lekker aan het spelen met haar klokkenspel, totdat een geërgerde klant naar haar toe komt en haar verzoekt om te stoppen. Shanti ziet dit en wil de klant wegsturen. Daan probeert er tussen te komen, maar krijgt een stoot van Shanti. Ik vind het heel lief dat ze het voor Louise opneemt, alleen die stoot was natuurlijk niet oké.

Nola’s besluit

Nola is weer terug uit New York en heeft allemaal cadeautjes meegenomen. Ze heeft een goed gesprek gehad met Janine en vertelt aan Ludo en Bing het nieuws dat ze niet meer met Chanel om wil gaan en liever met haar vriendinnen Emma en Sterre wil zijn. Bing is blij dat ze dit heeft verteld en maakt haar duidelijk dat hij ervoor gaat zorgen dat ze in een andere klas wordt geplaatst.

Nola denkt er liever nog even over na, maar als Bing met Nola thuis een serie zit te kijken geeft ze aan dat ze toch terug wil naar haar oude klas.

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!