GTST-blog: Nola spreekt stiekem af met Chanel
Bron: RTL

GTST-blog: Nola spreekt stiekem af met Chanel

Geschreven door Marietta Willems Laatste update:

Elke vrijdag blikt Marietta terug op de voorbije week in GTST.

Shanti maakt samen met Saskia en Laura een grote wandeling in de natuur. Tijdens het wandelen is Saskia druk met bellen tot ergens van Shanti. Als Saskia en Laura even naar de wc zijn, wilt Shanti stappen in een vuurtje net iets verderop. Saskia ziet dit en weet haar nog net optijd weg te duwen van het vuur.

Maar terwijl ze dit doet wordt ze door Shanti omver geduwd en verbrand hierdoor haar hand. Er ontstaat een conflict tussen de twee en uiteindelijk geeft Shanti aan dat ze Saskia nooit meer hoeft te zien. Ik hoop dat het weer goed komt tussen hun, want Saskia probeert haar alleen maar te helpen.

Comeback

Nola spreekt met Emma af en wil met haar gaan logeren. Nina en Bing vinden dit goed en Nola vertrekt. Maar ze is niet van plan om met Emma te gaan logeren. Ze heeft namelijk afgesproken met Chanel. Samen gaan ze naar Chanel’s om daar met nog andere vriendinnen te gaan feesten en slapen.

Stefano is weer opgedoken en hier is Ludo in eerste instantie niet zo blij mee. Maar na een goed gesprek geeft Ludo hem nog een kans. Hij neemt hem weer aan. Hier is Daan helemaal niet blij mee, want hij kan niet meer met hem samenwerken. Ook Cato is niet blij om Stefano weer te zien.

Lynn’s vertrek

Linda en Luuk hebben een date in de Rozenboom. Linda is nerveus als ze hoort dat Luuk speciaal een kamer heeft gereserveerd. Als Ludo en Janine ook een hapje komen eten in de Rozenboom, nodigt Linda ze uit om met ze mee te eten. Luuk is even teleurgesteld, maar vind het al snel gezellig. Linda vraagt Janine om hulp. Na afloop stelt Luuk voor om de date te verlengen.

Nu het uit is tussen haar en Merel ziet Lynn in dat ze niets meer heeft om in Meerdijk te blijven. Dus besluit ze om ontslag te nemen bij de Koning en voorgoed te vertrekken naar Thailand. Demi neemt samen met Tom afscheid, maar Merel heeft daar geen behoefte aan.

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!