GTST-blog: Cato is verliefd op Daan
Bron: RTL

GTST-blog: Cato is verliefd op Daan

Geschreven door Marietta Willems Laatste update:

Elke vrijdag blikt Marietta terug op de voorbije week in GTST.

Als Daan Cato bedankt voor de hulp bij het zoeken naar een nieuwe liefde, slaat bij Cato de vonk over. Maar Daan heeft een date met Esmee. Van dokter Luuk krijgt Cato het advies om te vertellen wat ze voor hem voelt. Dus gaat ze naar de Rozenboom en vertelt ze aan Daan dat ze verliefd op hem is. Maar hij is dat niet op haar en wijst haar af. De volgende ochtend op kantoor laat Daan aan Cato weten dat de date met Esmee geen succes meer was.

Doordat Saskia’s hand is verbrand, zit het voor 3 weken in het verband. Merel komt Shanti tegen als ze haar moeder gedag zegt. Ze maakt haar duidelijk dat ze het een rot streek vind en dat Shanti de vriendschap van Saskia niet waard is. Als Saskia in de Koning haar excuses aanbied aan Shanti, aanvaard ze die niet. Ze ontslaat Saskia en die kan opzoek naar een andere baan. Samen met Linda en Laura heeft ze een avondje afgesproken in CS. Shanti komt daar ook naartoe en maakt het goed met Saskia en haar vriendinnen.

Uit elkaar

Henk vindt het niet fijn dat hij nooit een avondje samen met Laura heeft. Hij trekt het niet meer en vindt dat Laura altijd alles bepaalt. Die vindt dat erg vervelend en stelt dus voor om samen een planning te maken wanneer ze elkaar kunnen zien. Eerst is Henk het er mee eens, maar hij komt er toch achter dat ie er nooit aan gaat wennen. Hij maakt het uit met Laura en levert zijn sleutel in. Ik vindt het erg jammer dat ze uit elkaar zijn, want ik vond ze een leuk stel.

Omdat Rik jarig is wilt Stefano graag bij hem langs. Hij vraagt aan Daan of ie samen met hem wil gaan. Daan twijfelt eerst, maar besluit toch dat hij mee wil. Onaangekondigd komen ze bij Rik aan, die de twee duidelijk maakt dat hij het niet viert. Toch blijven Daan en Stefano en gaan ze met Rik naar het strand. Daar hebben de drie mannen veel plezier met elkaar.

Inbraak

Het logeerpartijtje bij Chanel is erg gezellig. De meiden houden karaoke en kletsen met elkaar. De vader van Chanel komt onverwachts thuis, zegt tegen de meiden dat hij ze niet wil horen en vertrekt naar boven. De volgende ochtend ontwaakt Chanel als eerste en ziet mannen met wapens voor het raam. Ze doen de deur open en arresteren Barry. Als hij wordt meegenomen gaat Chanel erachter aan en Nola probeert haar tegen te houden. Maar het gaat flink mis. Chanel geeft haar een harde duw en Nola valt met haar oog tegen de tafel. Waardoor deze ernstig beschadigd.

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!