GTST-kijkers in shock door nieuwe liefdesaffaire
Bron: RTL

GTST-kijkers in shock door nieuwe liefdesaffaire

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Kijkers van GTST zijn in shock door een nieuwe liefdesaffaire in de serie. Het lijkt er namelijk sterk op dat Merel Verduyn wel eens het bed zou gaan delen met Stefano Sanders. Fans zijn daar niet over te spreken, zo blijkt uit verschillende reacties.

In de serie heeft Merel nogal een druk liefdesleven achter de rug. Eerst viel ze voor Valentijn, toen ging ze nog naar Marwan. Ook de relatie met Lynn hield geen stand. Nu lijkt het alsof ze voor weer een Sanders gaat en fans zijn daar niet over te spreken.

Videoland-kijkers die de afleveringen vooruit kunnen kijken reageren massaal via sociale media. "GTST slaat weer de verkeerde weg in", schrijft Sam op Twitter. Kijkers Marie is het daar mee eens. "Nee sorry maar Stefano en Merel vind ik echt niet om aan te zien".

Daphne vind het maar een opmerkelijk keus van de makers van de serie. "Wanneer je zoon nog ouder is dan je nieuwste scharrel. In GTST kan alles." Eerder zorgde een nieuwe verhaallijn ook al voor veel ophef.

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!