Deze week in GTST: Ludo wil duidelijkheid van Nina en Stefano
Bron: RTL

Deze week in GTST: Ludo wil duidelijkheid van Nina en Stefano

Geschreven door Marietta Willems

Elke maandag blikt Marietta vooruit op de komende week in GTST.

Ludo heeft Nina en Stefano en zichzelf opgesloten in de geheime kamer. Hij is benieuwd naar hun verhaal en zet hun onder druk. Hij maakt Nina en Stefano duidelijk dat ze pas weer naar buiten mogen als ze opbiechten waarom ze dit hebben gedaan. Nina en Stefano laten beiden niks los. Ondertussen is Bing gearriveerd bij Huize Sanders. Hij vraagt aan Janine waar Nina is en die vertelt dat Nina bij Ludo is en dat Bing wel weet waarom. Hoe gaat dit verder? Komen ze daar nog uit?

Demi en Jesse hebben een romantische date en daar kijken ze alle twee heel erg naar uit. Jesse wilt haar ook nog verrassen met een cadeautje, dus koopt hij in CS een mooi kettinkje voor haar. Als Demi plots binnen komt verstopt hij het snel. Omdat Demi geen oppas heeft neemt ze Tom mee. Voor de romantische date gaan ze naar het park en heeft Jesse voor een tafeltje met lekkere dingen gezorgd. Maar hun date verloopt niet helemaal volgens plan. Wat zal er gebeuren?

Miljonairs

Rik en Shanti hebben wat te vieren. Shanti heeft het geld gekregen van de verkoop. Het betreft een bedrag van een miljoen euro. Samen met Rik gaat ze naar de Rozenboom om hier lekker van te genieten. Ze besluiten het geld ook nog ergens anders aan uit te geven. Maar aan wat?

Door Gabrielle werkt Saskia met veel minder plezier. Van Gabrielle mag er niet meer per maand afgerekend worden, maar gewoon per dag. Henk vindt het onzin en gaat in protest. Dit helpt alleen niet. Omdat Henk zo snel mogelijk moet betalen, heeft hij iets bedacht. Wat zal dat zijn? Saskia kijkt er naar uit om naar Julian te gaan. Wanneer ze naar hem toe wilt gaan en iets niet wilt doen wat Gabrielle van haar vraagt, houd ze haar tegen. Met alle gevolgen van dien. Welke gevolgen zullen dat zijn?

Niet goed

Marwan voelt zich gesteund. Zijn vader is jarig, maar Marwan heeft geen behoefte om hem te feliciteren en denkt dat zijn vader er ook niet op zit te wachten. Stanley geeft hem het advies om hem toch te bellen of een appje te sturen. Eerst vindt ie het geen goed idee, maar hij besluit het toch te doen.

Hij neemt Merel mee naar BOKS voor de Comedy night en komt daar Stanley tegen en later ook Linda en Luuk. Ze hebben het erg gezellig met elkaar en drinken er op los. De volgende ochtend belt Stanley Luuk op, omdat hij zich niet goed voelt. Even later gaat het daardoor helemaal mis. Wat is er aan de hand?

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!