Deze week in GTST: De gemoederen lopen hoog op tussen Nina en Janine
Bron: RTL

Deze week in GTST: De gemoederen lopen hoog op tussen Nina en Janine

Geschreven door Marietta Willems Laatste update:

Elke maandag blikt Marietta vooruit op de komende week in GTST.

Nina probeert haar verdriet te verbergen voor iedereen. Ze vind steun bij Shanti en Saskia. Ze heeft met hun en Laura en Linda afgesproken in CS voor een meidenavondje. Wat ze alleen niet weet, is dat Janine ook komt. Terwijl Nina met Shanti en Saskia aan het kletsen is en Janine met Laura en Linda, lopen de gemoederen hoog op tussen de twee. Hoe loopt dit af? Ook weigert Nina om te gaan buigen voor Ludo en eist van haar CFO dat de problemen met La Nina zo snel mogelijk worden opgelost. Hoe gaat dit verder?

Luuk voelt zich erg schuldig over de toestand van Stanley. Als Bing hoort dat Luuk over de telefoon het advies had gegeven om een paracetamol te nemen i.p.v. hem naar het ziekenhuis te verwijzen, is Bing hier boos over. Hij gaat naar de Praktijk om hem hiermee te confronteren. Linda neemt het op voor Luuk met een ander verhaal. Wat voor verhaal?

Teleurgesteld

Laura is druk bezig met de voorbereidingen van de bruiloft. Ze krijgt de uitnodigingskaarten binnen. Als Laura van plan is om Ludo en Janine ook uit te nodigen, is Henk het hier niet mee eens vanwege eerdere problemen. Dan komt Steef langs en krijgt hij over de situatie te horen met Jonathan. Namelijk dat Jonathan naar Henk toe was gegaan om erover te praten en Jonathan het beter vindt om voorlopig geen contact met Henk te hebben. Laura probeert Henk er alsnog ervan te overtuigen om Ludo uit te nodigen. Zou dat haar lukken?

Jesse wil Demi meenemen om te gaan Kitesurfen. Dus gaat Demi weer op zoek naar een oppas. Wanneer ze die niet kan vinden neemt ze Tom mee, tot teleurstelling van Jesse. Hij maakt Demi duidelijk dat dit niet gaat werken. Demi is er klaar mee en gaat weg met Tom. Jesse heeft spijt en gaat na het Kitesurfen nog even bij Demi langs. Gaan ze eruit komen?

Goed plan?

Saskia lucht haar hart bij Shanti. Over dat Gabrielle haar heeft ontslagen en weer heeft aangenomen. Shanti vindt dit heel erg om te horen en vraagt zich af wat ze nou moeten doen. Saskia nodigt het personeel en Shanti uit bij haar thuis om een plan met elkaar te bedenken, zodat Gabrielle zich aan de afspraken blijft houden. Maar welk plan gaan ze verzinnen? En gaat dat werken?

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!