Deze week in GTST: Ludo wordt de voetbalcoach van Manu

Deze week in GTST: Ludo wordt de voetbalcoach van Manu

Geschreven door Marietta Willems

Elke maandag blikt Marietta vooruit op de komende week in GTST.

 

Manu heeft een voetbalwedstrijd. Iedereen komt kijken, ook Ludo en Janine. Nola vraagt aan Nina of ze zich normaal wilt gedragen tegenover hun. Eenmaal in de zaal, zegt Manu dat zijn voetbaltrainer niet kan komen vanwege autopech. Iemand anders zou het dus moeten doen. Dan vraagt Manu aan Ludo of hij coach wilt zijn. Ludo doet dit. Zal dat goed gaan?

Merel heeft de afspraak voor haar abortus. Voordat ze gaat, komen haar ouders nog even langs om hun excuses aan te bieden voor hun gedram. Wanneer ze aankomt bij de kliniek, is Stefano daar om er voor haar te zijn. Maar Merel heeft daar geen behoefte aan. Ze stapt de kliniek binnen. Hoe gaat dit verder?

Haren verven

Wanneer Shanti heeft gewerkt bij CS en wilt afsluiten, komt er een mysterieus iemand binnen. Het is een jongeman die zegt dat zijn haren gekleurd moeten worden. Shanti geeft aan dat dit niet hoort bij haar takenpakket. De jongen genaamd Mats probeert haar over te halen. Gaat Shanti het dan toch doen?

Linda is van plan ontslag te nemen. Als ze haar ontslagbrief wilt overhandigen aan Luuk in de Praktijk, komt Saskia binnen. Ze wilt ook graag ontslag nemen, omdat ze nu samen met Julian eigenaar is van de Koning. Wanneer Saskia weer vertrekt is Luuk benieuwd wat Linda wilde zeggen. Wat gaat Linda zeggen?

In vertrouwen

Margriet komt bij Laura en Henk slapen. Maar Laura en Margriet kunnen allebei niet slapen. Langzaam komt Laura nader tot Margriet en neemt haar in vertrouwen over dat ze weer een terugval heeft gehad van haar Parkinson. Laura vraagt de volgende ochtend aan Margriet of ze dit niet aan Henk wilt vertellen. Houd Margriet zich hieraan?

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!