Juventus krijgt serie op Netflix

Netflix gaat in 2018 een vierdelige docuserie uitzenden over de voetbalclub Juventus. De serie zal bestaan uit vier afleveringen van ieder een uur en biedt een uniek kijkje achter de schermen bij een van de succesvolste clubs uit Europa.

 In de serie worden de echte levens in beeld gebracht die een rol spelen binnen Juventus. De spelers worden zowel op het veld als thuis gefilmd om zo een goed beeld te krijgen van de mens achter de voetballer. In de serie komen niet alleen de spelers aan bod, ook het management en de coaches worden op een unieke en zeer persoonlijk niveau in beeld gebracht.

“De toewijding om grootse verhalen vertellen staat centraal bij Netflix, en er zijn geen grotere fans dan die van Juventus. We zijn vereerd dat we unieke en exclusieve toegang hebben tot een van de meest belangrijke voetbalploegen ter wereld.”, aldus Erik Barmack, Vice President van International Origininal series bij Netflix.

Ook Federico Paloba, Co-Chief Revenue Officer bij Juventus is blij met de samenwerking: ”Dit soort samenwerkingen bevestigen onze passie voor innovatie en het zijn van een Sport Entertainment merk in de breedste zin van het woord. Op deze manier zijn we vastberaden om wereldwijd fans en miljoenen Netflix abonnees te bereiken, die dankzij deze docuserie Juventus tot in detail kunnen leren kennen.”

 

Foto: Wikimedia Commons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *