Kim Kötter is zwanger van eerste kind

Kim Kötter en Jaap ReesemaKim Kötter en Jaap Reesema verwachten hun eerste kindje. De fotomodel is zwanger van haar eerste kindje. Kim en Jaap maakte het nieuws bekend via een bijzondere videoboodschap. In de video op Facebook is te zien hoe Jaap, winnaar van X Factor, Baby van Justin Bieber vertolkt.

Jaap zingt de verkeerde tekst, waarop Kim naar haar buik wijst en roept: “Nee! Het is een baby.” Vervolgens is te zien hoe de zanger in juichen uitbarst. Op de video stromen bij zowel Kim als Jaap de felicitaties binnen. Het is niet bekend hoelang Kim al zwanger is en wanneer zij is uitgerekend.

Midden 2013 vertelde Kötter tegen Story dat zij en Jaap nog niet aan kinderen dachten. “We zijn pas een jaar bij elkaar, en willen niets overhaasten”, zei het model en presentatrice. “Ik denk dat wij over een paar jaar beslist gaan proberen om samen een gezinnetje te stichten”, vervolgde zij.

Toen waren Kim en Jaap nog niet klaar om ouders te worden. “Nu is de tijd daar niet rijp voor”, vertelde zij in 2013. De tijd blijkt nu toch rijp te zijn. Afgelopen april gaf Kötter tegenover Story aan dat zij nog niet gaan trouwen, aangezien Jaap bezig was met een carrière in de Verenigde Staten.

Het stel heeft simpel weg gewoon geen tijd om te trouwen. “We moeten elkaar veel missen. Dat is voor onze relatie best zwaar”, zegt Kim. “Het is dus een feit dat de trouwplannen in de ijskast staan.” Ondanks dat de trouwplannen in de ijskast staan is er wel tijd voor een kind in het leven van het stel.

Het is afgelopen week de week van de baby’s. Afgelopen maandag werd Luuk Ikink, de sidekick van Humberto Tan in RTL Late Night, vader van zoontje Lieuwe. Ook uit Turkije kwam goed nieuws. Wesley en Yolanthe Sneijder-Cabau zijn donderdag ouders geworden van zoontje Xess Xava.

Geef een reactie