Koffietijd viert verhuizing en deelt uit

Koffietijd staat vanaf maandag 19 november in het teken van de verhuizing van het tv-programma. De afgelopen twee seizoenen werd het tv-programma uitgezonden vanuit de villa uit Eemnes. Vanaf volgende maand verhuist het programma naar het pand van de Goede Doelen Loterij in Amsterdam.

Het afscheid van de villa wordt komenden week groots gevierd in het programma. Iedere dag zijn maar liefst 50 trouwe fans te gast in de villa en worden zij enorm in de watten gelegd. Ook liggen er meer dan 3000 cadeaus klaar, met een totale waarde van 100.000 euro om weg te geven aan de kijkers.


Niet alleen presentatrices geven prachtige cadeaus weg, variërend van weekendjes weg, reischeques tot koffiezetapparaten en paraplu’s, ook de gasten hebben leuke verrassingen voor de kijkers in petto. Naast de tv-uitzendingen maakt men ook via de website van ‘Koffietijd’ kans op schitterende cadeaus.

Koffietijd van maandag tot en met vrijdag om 10.00 uur bij RTL4.

One comment on “Koffietijd viert verhuizing en deelt uit

  1. G Halbersma schreef:

    koffie tijd is er jammer genoeg niet beter op geworden ,het huiselijk gevoel is weg ,is te grootschalig geworden en ook die irriterende achter grond van A’dam wat tegenwoordig bij meerdere RTL praat programma’s aanwezig is ,waarom ??? er is meer in Nederland ,,,,,,,,

Geef een reactie