Leader van GTST opnieuw vernieuwd

Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) heeft weer een nieuwe leader. Maandagavond werd deze voor het eerst getoond aan de kijker. Het eerste was opvalt is de komst van Anouk Maas. De actrice heeft een vaste rol in de soapserie van RTL 4 gekregen. Zij is sinds het begin van dit seizoen te zien als Zoë.

Meteen zijn er twee mannen, Noud (Ruud Feltkamp) en Job (Jorn Knotter) gek op haar. Toch is er iets vreemds met Zoë. Het blijkt namelijk dat ze een tweede telefoon heeft. Hiermee voerde ze een geheimzinnig gesprek met een onbekend iemand. Wat heeft Zoë allemaal te verbergen? Met haar komst naar Meerdijk zijn er weer veel vragen ontstaan. Hoelang kan zij Noud en Job nog aan het lijntje kunnen houden? 

Naast Anouk, maakt ook Alkan Coklu deel uit van de vaste cast. Hij speelt al een paar maanden de rol van Amir. Vooral Sjors (Melissa Drost) is erg gek op Amir. Zij helpt hem veel bij het leren van de Nederlandse taal. Maar ook Amir heeft een geheim uit het verleden. Vlak voor de zomer-cliffhanger bleek dat Amir een vrouw heeft. Waar zijn vrouw op dit moment is, is niet bekend.

De andere nieuwe personages; Felix (Urvin Monte) en Bill (Bart Oomen) zijn verrassend genoeg niet te zien in de leader. Felix is nu al een paar maanden in Meerdijk. Hij heeft een relatie met Lucas (Ferry Doedens). Maar houdt deze relatie lang stand? Of vertrekt Felix binnenkort weer uit Meerdijk? Ook Bill is al een paar maanden in Meerdijk te zien. De vader van Sam (Stijn Fransen) en Rover (Buddy Vedder) vertrekt wellicht ook binnenkort uit Meerdijk.

Maxime (Marjolein Keuning) is uit de leader gehaald. Tijdens de zomer-cliffhanger overleefde Maxime de brand niet. De familie Sanders was daar behoorlijk door aangedaan. Haar broer Ludo (Erik de Vogel) en schoonzus Janine (Caroline de Bruijn) zijn voor het eerst samen te zien in de leader. Voorheen waren zij altijd apart van elkaar te zien.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *