Zó gaat het nu met Rizwan & Kendall uit Married At First Sight - Match or Mistake
Bron: RTL / ITV

Zó gaat het nu met Rizwan & Kendall uit Married At First Sight - Match or Mistake

Geschreven door Daniël Schalk

Hoe gaat het nu met Rizwan & Kendall? Showbizznetwork.nl zocht het uit!

Communicatie is de sleutel tot succes, maar helaas konden Rizwan en Kendall deze sleutel niet vinden. Ze zaten niet op dezelfde golflengte en volgens Kendall kwam dat door hun leeftijdsverschil. Het kwam in ieder geval niet als een verrassing dat Rizwan en Kendall als eerste de handdoek in de ring gooiden.

Wat ook niet bepaald meehielp was dat er kapers op de kust waren. Feyyaz (van Deveny) had een oogje op Kendall en zij stak het niet onder stoelen of banken dat de interesse wederzijds was. Maar er was nog iemand… In de reünie-aflevering onthulde Kendall te hebben gezoend met Jesse (van Roxy)!

Last van oud zeer

Kendall kreeg genoeg aandacht, maar is nog altijd vrijgezel. Dat geldt ook voor Rizwan. “Ik heb na het programma hier en daar wel gedatet”, zegt hij tegen Showbizznetwork.nl. Het wil alleen niet lukken. “Mijn lat ligt hoog. Ik wil graag voor iemand kunnen voelen wat ik in het verleden voor mijn ex voelde.”

Met zijn ex was Rizwan al aardig gesetteld. Ze woonden al twee jaar samen, maar toen bleek zij vreemd te gaan met een ex-vriend. “Ze heeft tot het bittere eind gelogen en het nooit in mijn gezicht toegegeven. Ik moest het horen van haar broertje”, vertelt hij over deze zwarte bladzijde uit zijn leven.

Hij is hier nog niet overheen. “Ik dacht het verwerkt te hebben, maar dit oud zeer kwam weer naar boven na het programma. Het is niet makkelijk om te verwerken dat je partner bij je weggaat voor een ex-scharrel”, aldus Rizwan. Er lijkt voorlopig dus nog geen ruimte in zijn leven te zijn voor een nieuwe liefde.

Niks missen en meepraten over Married At First Sight? Word lid van onze Facebook-groep!