Zó gaat het nu met Toychyro & Laury uit Married At First Sight - Match or Mistake
Bron: RTL / ITV

Zó gaat het nu met Toychyro & Laury uit Married At First Sight - Match or Mistake

Geschreven door Daniël Schalk

Hoe gaat het nu met Toychyro & Laury? Showbizznetwork.nl zocht het uit!

Lange tijd leken Toychyro en Laury het bewijs te zijn dat Married At First Sight écht kan werken. De vonken spatte van het tv-scherm af. Tijdens de final vows vroeg Toychyro zijn Laury nog opnieuw ten huwelijk en zei ze ‘JA!’, maar een week later onthulde Toychyro op RTL.nl dat het toch over en uit is. Huh?!

Toychyro en Laury bleken uiteindelijk het bewijs dat niet alles is zoals het op televisie lijkt. Achter de schermen heeft zich volgens Toychyro namelijk een hoop afgespeeld. De relatie is niet geknapt om de discussie of een kerstboom wel of niet bij kerst hoort (hoort het wel!), maar om ‘dingen’ die zijn gebeurd.

Aan wie lag het?

Het lag volgens Toychyro niet aan Toychyro, goh! “Ik vind het belangrijk om te laten weten dat het in ieder geval niet te maken heeft met mijn verleden en mijn wantrouwen. Ik heb Laury al het vertrouwen gegeven. Uiteindelijk heeft ze mijn vertrouwen toch meerdere malen geschaad”, legde Toychyro uit.

In tegenstelling tot Toychyro is Laury eroverheen. Er is namelijk een nieuwe man in haar leven! Laury was na MAFS helemaal klaar met mannen en daten, vertelt ze tegen Showbizznetwork.nl. “En juist in die periode, toen ik alles losliet en niet meer op zoek was, kwam er iemand op mijn pad waarmee het klikte”, onthult ze.

“Ik vond het even spannend om het weer toe te laten, maar wij zitten zó op één lijn. Eigenlijk gaat alles vanzelf en dat maakt het heel leuk. We hebben zelfs samen kerst en oud & nieuw gevierd. Na zeven jaar vrijgezel te zijn geweest met kerst is dat best wel bijzonder”, vertelt de dolgelukkige Laury.

Niks missen en meepraten over Married At First Sight? Word lid van onze Facebook-groep!