Nienke Plas presenteert nieuwe datingshow

Nienke Plas gaat voor KRO-NCRV het nieuwe tv-programma Pretty & Single presenteren. Het programma draait om zes single vrouwen die er prachtig uit zien, maar nog steeds single zijn. Ze zijn elke minuut van de dag met hun uiterlijk bezig, om er zo goed mogelijk uit te zien en imperfecties of onzekerheden te verbergen.

Perfect of niet: ze hebben de ware liefde nog niet gevonden. Heeft hun perfecte uiterlijk ze onbenaderbaar gemaakt? In Pretty en Single geven deze vrouwen zich letterlijk bloot en gaan op date zonder make-up.

In elke aflevering staat één vrouw met haar eigen levensverhaal centraal. Gesupporterd door de andere vrouwen en met Nienke aan haar zijde gaat ze het avontuur aan. Ze gaat al haar make-up verwijderen, waarna vijf spannende speeddates volgen.

Nienke Plas: “Het is belangrijk om niet alleen de vrouwen in dit programma maar ook de rest van Nederland in te laten zien dat schoonheid tussen je oren zit. Onze kijk naar de wereld en naar jezelf is veelal hoe je je voelt op bepaalde momenten. Dit programma is voor de deelneemsters eng, alleen vindt de magie nou eenmaal plaats net buiten de comfortzone. En ik mag dit van dichtbij zien, hoe speciaal”.

Pretty & Single is vanaf 30 april om 21.15 uur te zien op NPO3.

Geef een reactie