NPO 3FM maakt genomineerden 3FM awards bekend

NPO 3FM heeft vandaag de genomineerden voor de 3FM Awards 2018 bekendgemaakt. De jaarlijkse publieksprijs telt zeven categorieën, met telkens vier kanshebbers. Op woensdag 5 september worden de winnaars bekendgemaakt in de AFAS Live in Amsterdam.

HAEVN, Naaz, Ronnie Flex en Thomas Azier maken kans op een award voor beste album. Chef’Special, De Jeugd van Tegenwoordig, Kensington en Lucas & Steve zijn genomineerd voor de beste groep.

BLØF – Zoutelande ft. Geike Arnaert, Kraantje Pappie – Lil Craney (prod. Ramiks), Lil Kleine – Krantenwijk ft Boef (prod. Jack $hirak) en Nana Adjoa – The Resolution maken kans op de prijs voor beste nummer.

Jett Rebel, Maan, Martin Garrix en Ronnie Flex strijden om de prijs voor beste solo act. Rapper Boef, Jett Rebel, Kensington en Maan maken kans op een award voor beste fans. EUT, Naaz en Jacin Trill zijn genomineerd voor beste video. Deze hele zomer kunnen muziekliefhebbers ook hun favoriete artiest nomineren voor een 3FM Award in de categorie Beste Live. Hiervoor rijdt NPO 3FM op de grootste festivals rond met een mobiele stembus.

De uitreiking van de 3FM Awards zijn op 5 september vanaf 20.30 uur live te zien bij BNNVARA op NPO 3.

Foto: NPO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *