Radio Veronica lanceert nieuwe website

Radio Veronica heeft vandaag een vernieuwde website gelanceerd die mede door de wensen en behoeften van luisteraars tot stand is gekomen. “Door verschillende prototypen van de site voor te leggen aan luisteraars en alle meningen in kaart te brengen, heeft het muziekstation nieuwe functionaliteiten kunnen ontwikkelen, waaronder een prominente radioplayer.”, laat de zender weten. 

Hierdoor heeft de nieuwe website meer rust en overzicht, maar wel een duidelijk Radio Veronica-gevoel. De Veronica site is mobile first ontworpen waardoor deze, naast het gebruik via desktop en tablet, ook geschikt is voor gebruik via smartphone. Door de nieuwe structuur is de nieuwe website veel gebruiksvriendelijker geworden. Nummers die recent op de radio te horen waren zijn eenvoudig terug te zoeken met de uitgebreide trackinformatie in de webplayer.

Het raadplegen van hitlijsten is makkelijker gemaakt en informatie is snel terug te vinden via het nieuwe menu en de nieuwe zoekfunctie. Bovendien is het vanaf vandaag ook mogelijk om radioshows terug te luisteren.

Foto: Radio Veronica

Geef een reactie