Rutte en Segers in Late Night over regeerakkoord

Premier Mark Rutte en ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers zijn morgen te gast in een speciale uitzending van RTL Late Night. Wederom bundelen RTL Nieuws en RTL Late Night hun krachten voor een speciale uitzending over het regeerakkoord.

Vanuit de Late Night-studio presenteren Humberto Tan en Merel Westrik dinsdag een twee uur durende special over het regeerakkoord in ‘RTL Late Night: Het Regeerakkoord’. Na de presentatie van het met veel moeite bereikte akkoord, lichten premier Mark Rutte en ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers hun plannen toe.

Ze gaan voor het eerst gedetailleerd in op de nieuwe plannen voor Nederland en bespreken daarbij belangrijke onderwerpen zoals de zorg, inkomen, integratie, klimaat en veiligheid. Humberto Tan is de anchor aan tafel en Merel Westrik neemt de kijker mee op een groot scherm en legt uit wat de kabinetsplannen voor de gewone burger betekenen. Frits Wester heeft een vaste plaats aan tafel voor verdere analyses.

Ook schuift een aantal prominenten aan om hun mening over het regeerakkoord te geven en over wat er terecht is gekomen van de verkiezingsbeloften.

Dinsdag 10 oktober vanaf 21.30 uur op RTL4.

Foto: RTL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *