Talpa werkt aan terugkeer Sterren dansen op het ijs

Talpa werkt aan een terugkeer van het succesvolle SBS6-programma Sterren dansen op het ijs, zo meldt Spreekbuis.nl. Volgens de website is de producent op zoek naar nieuwe kandidaten voor de ijsshow. Het zou gaan om een aangepast format en al in 2019 te zien zijn bij SBS6 volgens bronnen.

Sterren dansen op het ijs was voor het eerst in 2006 te zien bij SBS6. Het programma wist op de vrijdag- en zaterdagavond miljoenen kijkers te boeien. In 2013 was het programma slechts goed voor 869.000 kijkers, een jaar eerder wist het programma meer dan 1,3 miljoen te trekken.

Verschillende bekende Nederlanders hebben deelgenomen aan het programma waarin Bekende Nederlanders de schaatsen onder binden en vervolgens de strijd met elkaar aan gaan. Elke BN’er wordt gekoppeld aan een professionele ijsdanser die hem of haar persoonlijk traint en begeleidt. Zo waren onder andere Antje Monteiro, Christophe Haddad, Laura Ponticorvo, Ralf Mackenbach, Jody Bernal, Monique Smit, Jan Smit en Gerard Joling te zien in het programma.

In 2015 kwam SBS6 met het programma Sterren Springen waarin bekende Nederlanders een sprong waagde in het diepe. Daarnaast kwam de zender ook met Vliegende Hollanders: Sterren van de Schans waarin BN’ers van de skischans sprongen. Een woordvoerder van Talpa ontkent de geruchten.

Sterren dansen op het ijs keert mogelijk in 2019 terug op de buis.

Geef een reactie