Videoland gaat door met GTST classics

Onlineplatform Videoland gaat weer oude afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) aanbieden. Na het succes van het allereerste seizoen, is nu ook het tweede seizoen binnenkort te zien. Vanaf 22 januari is het tweede seizoen van de soap van RTL 4 via Videoland te zien. In het tweede seizoen draaide Meerdijk allemaal om de piepjonge Arnie, Peter en Linda (Babette van Veen).

Ook Linda’s broer, dokter Simon (Rick Engelkes) was toen nog van de partij. Natuurlijk waren ook oudgedienden, Laura (Jette van der Meij) en Jef (Bartho Braat) te zien. Zelfs de allereerste Helen Helmink liep toen nog gewoon rond in Meerdijk. Daarnaast kwam ook Frits van Houten, de vader van Sjors (Melissa Drost) en Daniël voorbij. Van deze personages zijn alleen Linda en Laura nog in het huidige seizoen te zien. 

Naast oude afleveringen van GTST waren er ook oude afleveringen van The Bold and the Beautiful te zien. Niet via Videoland, maar gewoon op RTL 8. Maar sinds kort is dat weer voorbij. Vooral de fans van deze Amerikaanse soap vonden dat alles behalve fijn. Zij genoten eerst van de reguliere aflevering en daarna van een klassieke aflevering. In plaats hiervan is nu een Australische dramaserie, McLeod’s daughters te zien.

Maandag gaat het huidige seizoen van GTST weer verder. De afgelopen week stond GTST in het teken van de allereerste winter-cliffhanger. Alles draaide om de dood van Jan Maes. Maar echt veel extra kijkers leverde het niet op. Nu Jan dood is, is het tijd om naar de dader(s) op zoek te gaan. Waarschijnlijk gaat die verhaallijn nog wel een tijdje duren. Wie weet zelfs wel tot aan de komende zomer-cliffhanger.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *