Videoland gaat Talpa-series aanbieden

RTL en Talpa hebben een deal gesloten waarbij Videoland de content van Talpa TV gaat aanbieden via haar dienst. Er worden veertiende televisieseries van Talpa TV toegevoegd aan het aanbod van Videoland.

Binnen de deal vallen toptitels als Dokter Tinus, Danni Lowinski en Celblok H. Sven Sauvé, CEO RTL, licht toe: “De deal met Talpa TV is een mooie stap en komt helemaal tegemoet aan onze strategie om alleen en in partnership het aanbod bij Videoland uit te breiden met Nederlands product. Naast de 14 titels van Talpa TV en de titels die we eerder aankochten en zelf produceerden, kunnen onze abonnees zich de komende tijd verheugen op een stortvloed mooie Nederlandse producties.”

André Kreuzen, CFO Talpa TV: “RTL/Videoland en Talpa TV worden weliswaar als concurrenten gezien, maar in de huidige markt komt de echte concurrentie van de grote buitenlandse spelers. Vandaar dat we op zoek gaan naar nieuwe businessmodellen en samenwerkingen op eigen bodem, met in dit geval als resultaat dat onze Nederlandse series ook te zien zijn bij Videoland.”

De komende maanden worden De Jacht, Bar Gezellig, Bagels & Bubbels, De Mannen van Dokter Anne, Gouden Bergen, Verliefd op Ibiza, Hard tegen Hard, Dagboek van een Callgirl, Bureau Raamport en De Hoofdprijs toegevoegd.

Foto: Talpa TV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *