Wendy van Dijk presenteert The Voice Senior

Wendy van Dijk is gewoon te zien als presentatrice van The Voice Senior. Dit blijkt uit een video die op Instagram staat. In de video is zij op pad voor de talentenjacht van RTL 4. Zij is dan weer naast Martijn Krabbé te zien.

Het was een lange tijd onduidelijk wie de presentatie op zich zou nemen. Martijn werd al meteen genoemd, maar de vraag was met wie hij deze versie van The Voice zou presenteren. Nu is het dus bekend dat het Wendy is geworden. 

Ook de naam van Gordon werd veel genoemd. Dat hij een ‘rol’ kreeg in The Voice Senior was al bekend. Maar welke dit zou zijn, is nog altijd onduidelijk. Inmiddels zijn ook de vier coaches bekend. Ilse DeLange, Ali B., Angela Groothuizen en Marco Borsato zullen op de bekende rode stoelen gaan zitten. Dus Gordon wordt in ieder geval geen coach.

De kans is dus aanwezig dat Gordon de backstages gaat doen. Dat is een beetje dezelfde rol die Gordon ook had in het programma It Takes 2. Toen Gordon dit met Chantal Janzen presenteerde was hij backstages te zien. Het laatste seizoen werd Chantal vervangen door Jamai. Hij nam Gordon over backstages en Gordon stond op het podium naast de kandidaten.

Wendy en Martijn hebben alle versies van The Voice nu gepresenteerd. The Voice of Holland en The Voice Kids zijn inmiddels verbonden met het presentatieduo. Nu komt daar ook de presentatie van The Voice Senior bij. In deze talentenjacht wordt er gezocht naar een uniek zangtalent van zestig jaar of ouder.

The Voice Senior is vanaf vrijdag 24 augustus te zien bij RTL 4.

Foto: William Rutten

Geef een reactie