‘Within Temptation ging bijna uit elkaar’

Het had niet veel gescheeld of de band Within Temptation ging uit elkaar. Zo vertelt de zangeres van de band Sharon den Adel vanmorgen in de ochtendshow van Giel Beelen op Radio Veronica.

“Het heeft er een tijdje naar uit gezien, maar het is niet gebeurd. Het is voor mij best een zoektocht geweest van een aantal jaren.” Daarnaast had ze moeite het schrijven van nummers. “De vorige plaat is al een tijd uit en er was een bepaalde ontwikkeling gaande waarbij ik dacht;  Ik zit gewoon vast. Ik doe dit al een tijdje, met heel veel liefde, maar ik kon gewoon geen liedjes meer schrijven.”

Toch hoeven fans van de band zich geen zorgen te maken over de band. “Maar we gaan door. Ik ben er nu helemaal van overtuigd. Volgend jaar november 2018 gaan we knallen. We zijn druk bezig met iets nieuws. Dat komt goed, er wordt hard aan gewerkt.”

Within Temptation staat volgend jaar in AFAS Live de band kondigde vanochtend een extra show aan op 23 november. “De AFAS is bijna uitverkocht. Volgens mij zijn er nog 300 kaarten ofzo. Ach joh, doe de volgende ook maar. 23 november doen we gewoon een extra show in de AFAS Live.”

Foto: Screenshot uitzending Radio Veronica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *