378.000 kijkers voor terugkeer Albert Verlinde met 6 Inside

De terugkeer van Albert Verlinde op televisie met het nieuwe programma 6 Inside bij SBS6 trok maandagavond 378.000 kijkers. In 6 Inside bespreken verschillende insiders aan tafel bij Jan Versteegh het nieuws op het gebied van entertainment, media, lifestyle, crime, mode en royalty.

Het marktaandeel van de eerste uitzending van 6 Inside komt uit op 9,3 procent, waarmee het nieuwe entertainmentprogramma net de Kijkcijfer Top 25 niet haalt. 6 Inside vormt samen met Hart van Nederland, dat maandag om 19:00 uur 292.000 kijkers trok, de nieuwe vooravond van SBS6.

Presentator Jan Versteegh maakte met de eerste 6 Inside ook zijn debuut op SBS6. “6 Inside zegt wat iedereen denkt. Het is een vrolijk, dynamisch begin van de avond”, aldus de presentator, die eind 2018 de overstap van omroep BNNVARA naar de zendergroep Talpa TV van mediamagnaat John de Mol maakte.

Albert Verlinde zit iedere dag aan tafel. De andere insiders zijn sportpresentatrice Hélène Hendriks, stylist Fred van Leer, modejournalist Fiona Hering, advocaat Sébas Diekstra, misdaadverslaggever Mick van Wely, sportjournalist Barbara Barend, royaltykenner Rick Evers en mediajournalist Rob Goossens.

Foto: Talpa TV

Geef een reactie