3FM ook dit jaar met 3FM Serious Request

3FM Serious Request keert ook dit jaar terug in december. Het was lang onduidelijk wat de NPO zou gaan doen met de jaarlijkse actie. Een woordvoerder van de NPO laat weten later deze maand met meer informatie te komen.

Eerder maakte de zender bekend zich te beraden op de toekomst van het Glazen Huis dat jarenlang een groot succes was op de jongerenzender. In de week voor kerst sluiten drie dj’s zich op in het Glazen Huis om geld op te halen voor het Rode Kruis. Jarenlang werd een jaar van te voren bekend in welke stad het Glazen Huis zou gaan plaatsvinden, afgelopen editie in Apeldoorn werd dit echter niet gedaan.

Er gingen eerder geruchten dat de zender zou gaan stoppen met de actie.In de laatste editie waren Domien Verschuuren, Sander Hoogendoorn en Angelique Houtveen te zien in het vernieuwde Glazen Huis. De eindstand kwam op Kerstavond uit op ruim 5 miljoen euro. De opbrengst laat de laatste jaren een dalende lijn zien. 3FM kampt al enige tijd met dalende luistercijfers. Verschuuren liet in juni weten over te stappen naar Qmusic.

Foto: NPO 3FM

Geef een reactie