GTST-blog: Linda, wat doe je?

GTST-blog: Linda, wat doe je?

Geschreven door Sebastiaan Boers

Het was feest in Meerdijk. Veel mensen waren bij elkaar gekomen voor een dubbel huwelijksfeest. Eindelijk konden Linda (Babette van Veen) en Anton (Joep Sertons) elkaar het jawoord geven. Maar naast het huwelijk tussen Linda en Anton, trouwen er nog een stel. Linda's dochter Sam (Stijn Fransen) gaf haar jawoord aan haar liefde Olivier (Ziggy Knel). 

De liefde tussen Linda en Anton begon moeizaam. In het begin konden de twee elkaar niet luchten of zien. Anton rouwde om de dood van zijn vrouw, Bianca (Elvira Out). Maar langzaam maar zeker kwamen Linda en Anton nader tot elkaar. Toch waren er ook een aantal 'obstakels' in hun relatie. Zo was de zoon van Linda, Rover (Buddy Vedder), alles behalve blij met Anton. 

Rover wilde geen nieuwe man aan de zijde van zijn moeder. Hij was woedend op zijn vader Bill (Bart Oomen). In Canada is Rover misbruikt door mensen van een kerk. Zijn vader geloofde hem niet. Hierop besloot Linda om Canada te verlaten en terug te keren naar Meerdijk. Dat viel haar in het begin behoorlijk zwaar.

Nu heeft Linda alles wat ze zich maar wensen kan. Een aardige man, een leuk huis en een prima leven. Maar toch lijkt Linda niet tevreden. Op haar eigen huwelijk besloot Linda om zich even op te frissen. Zij besloot om naar de keuken te gaan. Helaas voor Linda achtervolgde haar ex-man Bill haar naar die keuken. Eenmaal samen konden  de twee niet van elkaar afblijven.

Van deze affaire raakte Linda behoorlijk in de war. Zij was net getrouwd met Anton en ging meteen vreemd. Bij die ene keer bleef het echter niet. Daarna ging ze nog tweemaal de fout in. Bij de laatste keer maakte Linda aan Bill duidelijk dat dit moest stoppen. Maar wil Bill hier wel mee stoppen? Linda is compleet in de war van haar misstap. Zij houdt van Anton maar blijft bezig met haar ex-man.

Vreemdgaan is iets wat Linda vaker heeft meegemaakt. Zo was daar Robert (Wilbert Gieske), de schoonvader van Linda. Hij had een relatie met Laura (Jette van der Meij). Tijdens deze relatie ging Robert vreemd met Linda. Hier kwam Laura vervolgens achter en werd woedend. Door een handgemeen viel Robert uiteindelijk in een spiegel en raakte verlamd.

Wat wil Linda nu precies met haar leven. Zij is getrouwd met Anton, de man van wie ze houdt. Na een lange weg hebben de twee elkaar eindelijk gevonden. Haar kinderen; Sam en Rover, zijn nu blij met hun stiefvader. Ze lijken allemaal aan elkaar gewend. Linda zet nu alles wat ze in korte tijd heeft opgebouwd op het spel. Maar waarvoor? Wil Linda nu echt terug naar haar ex-man?

Bill is zelf ook geen fijne man. Hij wilde zaken doen met Ludo (Erik de Vogel). In het begin leek Ludo hier wel oren naar te hebben. Gelukkig kwam Laura er op tijd tussen. Zij wist te voorkomen dat Ludo zaken ging doen met Bill. Wat zal er kunnen gebeuren als deze affaire openbaar wordt? Zal Bill instaat zijn om naar Anton te stappen? Zou dat het einde kunnen betekenen van het huwelijk tussen Linda en Anton?

Hoelang kan Linda nog liegen? Anton merkte al iets aan zijn kersverse vrouw. De situatie tussen Sam en Olivier gebruikte Linda nu al excuus. Dat kan niet lang goed blijven gaan. Wat op een sprookjeshuwelijk leek, is nu veranderd in een nachtmerrie voor Linda. Kan zij haar misstap werkelijk geheim houden voor Anton? Of zal Bill zijn mond voorbij praten?

De komende weken zullen spannend gaan worden. Niet alleen om de verhaallijn van Linda-Anton-Bill, maar ook om de verhaallijn rondom Ludo. Hij zal de komende weken ook zeker centraal staan. Wie weet komen deze twee verhaallijnen wel bij elkaar in de buurt. Want Anton is een goede vriend van Ludo en Linda is weer bevriend met Janine (Caroline de Bruijn), de vriendin van Ludo.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Bekijk GTST terug via TVblik. 

Afbeelding: RTL