Heel Holland Bakt opnieuw in de TV Kantine

Heel Holland Bakt opnieuw in de TV Kantine

Geschreven door Sebastiaan Boers

Heel Holland Bakt kan weer rekenen op een persiflage in de TV Kantine. Maandagochtend verscheen er namelijk een foto op Instagram. Op de foto zijn Carlo Boszhard en Irene Moors te zien als Robèrt en Janny. De kans is groot dat Carlo weer de rol van Robèrt op zich gaat nemen. Irene neemt de rol van Janny weer voor haar rekening.

Wel zijn er vraagtekens bij de rol van André van Duin. In het verleden heeft Carlo die rol al eens vervuld. Maar het lijkt erop alsof er een gastacteur bij gaat komen. Wie dit zal worden is nog niet helemaal duidelijk. Hierover wordt nog een beetje geheimzinnig gedaan.

Er is heel veel gezegd en geschreven over het huidige seizoen van Heel Holland Bakt. Kandidaten als Maroeska, Cas en Janneke zullen zeker voorbijkomen. Vooral de deelname van Maroeska werd kritisch gevolgd. Vorige week verscheen er nog een interview met Maroeska. Zij vond dat Omroep Max haar slecht heeft neergezet. Zondagavond stond zij nog in de finale van het bekende bakprogramma. De overwinning ging toen naar Anna.

In het nieuwe seizoen van de TV Kantine wordt ook 6 Inside op de hak genomen. Kaj Gorgels zal te zien zijn als Jan Versteegh. Carlo kruipt weer in de huid van Albert Verlinde en Irene is voor even weer Fiona Hering. Niet alleen 6 Inside kan een persiflage verwachten. Ook programma’s als DanceSing, Dat verzin je niet! En Saved By The Bell kunnen hier op rekenen.

Wanneer het nieuwe seizoen van de TV Kantine weer van start gaat is nog niet bekend.

Foto: Laura Oldenbroek