GTST Zomer-blog: Lastige start voor nieuwe huisartsenpraktijk in Meerdijk
Bron: RTL / Geert de Lange

GTST Zomer-blog: Lastige start voor nieuwe huisartsenpraktijk in Meerdijk

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Tijdens de zomerstop van GTST blikt Sebastiaan elke vrijdag terug op het 30ste seizoen.

Het was een droom van Anton en het was een droom van Amir: beide wilden een eigen huisartsenpraktijk starten. Het werk in het ziekenhuis beviel beide mannen niet meer zo, dus probeerden zij samen om een bestaande huisartsenpraktijk over te nemen. Ze hadden geluk en hadden er één op het oog. 

Nieuwe kansen

Saskia wilde dolgraag in de praktijk komen werken. Zij was door een vervelend incident ontslagen in het ziekenhuis. Een kans leek Saskia wel te krijgen, maar Anton had ook Linda een belofte gedaan. Zij mocht ook komen werken in de huisartsenpraktijk. Natuurlijk kon je rekenen op vervelende situaties. Linda was jaloers op Saskia, aangezien zij meer ervaring had. Dus besloot Linda een studie te gaan volgen. 

Ze liet zien dat ze er echt voor wilde gaan. Langzaam maar zeker raakte Saskia haar baan kwijt. Het leek er namelijk op alsof Linda overal in aanmerking voor kwam. Voor Amir was de maat vol, op deze manier wilde hij niet meer samenwerken met Anton. Het kan niet zo zijn dat hij alles maar alleen bepaald. Gelukkig wordt de ruzie al snel opgelost en blijven de twee samenwerken. 

Studiebol 

Linda blijkt echt een harde werkster. Ze wil vol gaan voor haar studie. Een samenwerking met Anton en Amir ziet ze dan ook zeker zitten. Alleen hoe moet dat dan verder met Saskia? Is zij haar baan nog wel zeker? Wordt ze niet ontslagen als Linda echt haar diploma haalt? Want een plek voor hen allebei lijkt er niet echt te zijn. 

Maar wie weet komt het goed. Saskia wil haar werk niet verliezen, gezien de vele tegenslagen die ze heeft moeten doorstaan. Haar familie kreeg de ene naar de andere klap te voortduren. Gelukkig leek de zon weer even te gaan schijnen. Dus de kans is aanwezig dat Saskia zich geen zorgen hoeft te maken. Of het echt zo gaat zijn is nog even de vraag. de tijd zal het gaan leren.

GTST keert op maandag 31 augustus weer terug bij RTL4. Tot die tijd blikt Sebastiaan elke vrijdag om 19:00 uur in de GTST Zomer-blog terug op het 30ste seizoen.