Big Brother 2021: ‘Zo wil je je vriendin niet op tv zien’
Bron: RTL / Ingo Calí

Big Brother 2021: ‘Zo wil je je vriendin niet op tv zien’

Geschreven door Pim van Dinten Laatste update:

Elke zondag blikt Pim terug op de meest opvallende gebeurtenissen in Big Brother.  

Deze week alweer de halve finale van Big Brother 2021. De tijd is voorbij gevlogen. Met nog 5 bewoners te gaan, gaat er nog één bewoner het huis verlaten. Ook mochten de bewoners eindelijk een keer bellen met het thuisfront.

Contact met het thuisfront

Vorige week hadden de bewoners tijdens een spel extra minuten gewonnen. Ze wisten echter nog niet waar deze minuten voor waren. Daar kwamen ze achter toen de bewoner om de beurt naar de slaapkamer mochten komen. Daar stond een telefoontoestel op hen te wachten. Nadat de telefoon overging, mochten ze 5 minuten met iemand van het thuisfront bellen. Tot ieders verbazing hadden ze deze persoon niet alleen aan de lijn, maar was deze ook fysiek aanwezig achter het raam.

Liese had, voor het eerst sinds oudejaarsavond, weer contact met haar vriend. Jill belde met haar opa, Michel met zijn beste vriend en Nick met zijn vriendin. Voor Julie was haar broer aanwezig. Helaas was haar gesprek minder leuk. Haar broer gaf aan dat de vriend van Julie niet lekker in zijn vel zat, door de beelden die hij had gezien van Julie en Michel. Dit tot groot verdriet van Julie. Ik begrijp de vriend van Julie wel. Zo wil je je vriendin natuurlijk niet op tv zien. Hopen dat het na het Big Brother avontuur allemaal goed komt.

Nominaties 

Deze week kregen de bewoners te horen dat ze zelf niet mochten nomineren, maar dat automatisch iedereen genomineerd werd. Degene met de minste stemmen moet het huis verlaten. Ik denk dat dit een goede keus is geweest van Big Brother en het bespaart de bewoners een hoop stress. Al was ik wel benieuwd geweest, wie er op wie had gestemd.

Afscheid vlak voor de finale 

Tijdens de liveshow donderdag was het tijd om nog één bewoner naar huis te sturen, vlak voor de finale. Nick, Liese en Jill kregen als eerste te horen dat ze veilig waren. Hierdoor was automatisch bekend dat “beste vrienden” Julie en Michel uit elkaar gehaald werden. Julie trok aan het kortste eind en moest daarmee net voor de finale het Big Brother huis verlaten. Julie blijft hier redelijk rustig onder. Jammer dat ze het huis moest verlaten, mijn voorkeur was uitgegaan naar een finale met Julie, Jill, Nick en Liese. 

Nog één week te gaan. Aanstaande donderdag is de grote finale, maar voor het zover is gaat er komende week nog één kandidaat het Big Brother huis uit. Wie dat zal zijn is de grote vraag. Persoonlijk den ik dat dat Michel is. Wat denken jullie? En wie mag van jullie de finale gaan winnen? Voor mij blijft dit Jill!