GTST-blog: Linda voelt dat er iets niet klopt met Janine
Bron: RTL / Feriet Tunc

GTST-blog: Linda voelt dat er iets niet klopt met Janine

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke vrijdag blikt Sebastiaan terug op de voorbije week in GTST.

Wat een leuke vriendinnenmiddagje had moeten worden, werd onverwachts afgebroken. Linda, Janine en Laura zouden samen gaan lunchen. Maar voor Janine speelt er nog maar één ding in haar hoofd: Leon. Wanneer Henk begint over hoe je ziet wanneer er iemand liegt, knapt er iets bij Janine. Ze verzint een smoes en vertrekt. 

Meteen heeft Linda door dat er iets niet helemaal klopt. Ze gaat meteen verhaal halen. Janine gaf aan dat ze een zoom gesprek had met Nina. Daar nam Linda geen genoegen mee. Dan kan Janine niet anders dan Linda over het gedoe met Richard vertellen. Daarmee lijkt Linda even genoegen te nemen. Alleen Janine is er nog niet helemaal gerust over. 

Tegenover Ludo geeft ze aan dat ze het niet meer kan verdragen. Ze droomt zelfs over Leon, die haar flink de waarheid verteld. Als er iemand weet hoe het is om iemand te missen dan is het Janine zelf wel. Ludo stelt zijn vrouw gerust. Binnenkort stopt het onderzoek naar de verdwijning van Leon en dan keert de rust vanzelf weer terug. 

Alleen had Ludo niet gerekend op het onderzoek van Daan. Een duikteam van de politie vist een auto uit het water. Het blijkt te gaan om de auto van Leon. Alleen van Leon ontbreekt nog altijd een spoor. Loopt het onderzoek echt uit op niets, of komt Daan langzaam maar zeker achter de waarheid? Hij voelt dat Janine en Ludo iets verzwijgen, dus zal hij het onderzoek niet met rust gaan laten. 

Verder komt Shanti in contact met een oude kennis van haar moeder, Patty. Via Patty hoopt Shanti op een spoor te komen van haar moeder. Op een mailtje na is er totaal geen contact. Langzaam maar zeker krijgt Shanti door dat haar moeder op de vlucht is. Patty gaf overigens gaan dat Shanti wel erg op haar vader leek. 

Hierdoor wil Shanti meer over haar vader weten. Rik belooft haar om samen onderzoek te gaan doen. Samen willen ze meer te weten te komen over de vader van Shanti. Wat zullen ze allemaal gaan ontdekken? Komen ze wellicht dingen tegen waar nog niemand weet van had? Hoe zal Shanti gaan reageren op het nieuws wat haar nog te wachten staat?

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!