GTST-blog: Merel blijft maar liegen over haar gevoelens
Bron: RTL / Feriet Tunc

GTST-blog: Merel blijft maar liegen over haar gevoelens

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke vrijdag blikt Sebastiaan terug op de voorbije week in GTST.

Het is een waar liefdesdrama in Meerdijk. Merel die stapelverliefd is op Marwan. De twee hebben nu al een tijdje een stiekeme relatie. De twee zijn dolgelukkig maar weten ook dat het niet echt kan. Marwan is de vader van Tom, de zoon met Demi. Het jongere zusje van Merel denkt nog altijd dat het goed komt tussen haar en Marwan. 

Maar Marwan was heel duidelijk. Hij wil niets meer weten op liefdesgebied met Demi. Alleen Demi hoorde van haar vader dat Marwan aan het daten is. Ze is gek van jaloezie en wil weten wie het is. Ze roept daarbij de hulp in van haar zus. Merel kan haar zusje de waarheid niet vertellen. Iedereen zal er dan een mening over hebben.

Alleen opa Henk is op de hoogte. Hij heeft de twee betrapt in huize Bouwhuis. Hij wilde niet meer liegen, wat een pittige woordenwisseling opgeleverd heeft. Henk heeft het aan Laura verteld. Zij kon niet anders dan Henk adviseren om het met rust te laten. Niemand heeft er iets aan als het nu plotseling uitkomt. 

De shock zal groot, heel groot, zijn in huize Verduyn. De familie zal volledig op zijn kop staan. Niemand zal de relatie kunnen accepteren. Hoe zien ze dat ook voor zich? Gezellig met kerst aan tafel met elkaar? Het levert hoe dan ook problemen op. De vraag is alleen wanneer het geheim dan eindelijk openbaar wordt. 

Het zal de nodige spanningen opleveren. Dat is niet zomaar in één dag opgelost. Het kan nog wel even duren voor er sprake is van acceptatie. Dan is er ook nog het gedoe tussen Saskia en Roman. Ook dat is heeft nog lang geen einde. Hoewel Saskia het heeft losgelaten, heeft Roman dat nog lang niet. De liefde is huize Verduyn is heel bijzonder. Misschien wel iets te bijzonder. 

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.