Linda de Mol verbreekt relatie en legt alle werkzaamheden neer
Bron: Talpa / Cornelie Tollens

Linda de Mol verbreekt relatie en legt alle werkzaamheden neer

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Linda de Mol heeft haar relatie met Jeroen Rietbergen verbroken en legt al haar werkzaamheden voorlopig neer. Dat zegt Linda in een statement op de website van haar blad LINDA. De zus van Talpa-baas John de Mol schrijft ‘in een verschrikkelijke nachtmerrie’ te zitten en had ‘geen weet’ van de misstanden.

RTL maakte zaterdag in een statement bekend dat zij de uitzendingen van The voice of Holland staken vanwege aantijgingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik. Bandleider Jeroen Rietbergen erkende daarna de aantijgingen. Producent ITV is een onderzoek gestart.

De volledige verklaring:

Lieve allemaal,

Sinds een paar dagen zit ik in een verschrikkelijke nachtmerrie. Er zijn zo ontzettend veel dingen naar boven gekomen waar ik geen weet van had en waarvan ik, omdat ze anoniem zijn, niet weet wat waar is en wat niet.

Ik heb inmiddels mijn relatie verbroken, Jeroen woont niet meer bij mij. Mijn werkzaamheden leg ik de komende tijd neer in de hoop dit een plek te kunnen geven en ik vraag iedereen mijn gezin met rust te laten.

Dank voor alle lieve en begripvolle berichten en appjes, dat is het enige dat een beetje troost biedt als je hart gebroken is.

Linda de Mol