Dít is de zevende afvaller van Big Brother 2024
Bron: RTL / Tom Cornelissen

Dít is de zevende afvaller van Big Brother 2024

Geschreven door Daniël Schalk

De zevende kandidaat heeft vanavond Big Brother moeten verlaten. De Nederlanders Jimmy, Sabeau en Tyron waren deze week genomineerd. Jimmy en Tyron kregen van de Nederlandse en Vlaamse televisiekijkers de meeste stemmen, waardoor Sabeau vanavond het Big Brother-huis heeft moeten verlaten.

Ashley, Glenn, Jimmy, Randy, Ronahi en Tom speelden zich deze week vrij. Zij mochten drie niet vrijgestelde bewoners nomineren. Dilano, Sabeau en Tyron kregen de meeste stemmen. Zij konden nog gered worden door hun duopartner. Jimmy deed dat en offerde zichzelf op om Dilano vrij te stellen.

Aan de start van Big Brother 2024 stonden de Nederlanders Alice, Ariana, Ashley, Dilano, Lenie, Randy en Tyron en de Vlamingen Basiri, Danny, Karen, Ronahi, Sonja en Tom. Dilano en Ronahi begonnen in de geheime Mirror Room. Later betraden ook Doriana, Jimmy, Glenn, Sabeau en Nouchka het huis.

Het was Ashley die in de eerste liveshow door de kijkers naar huis werd gestuurd, maar zij mocht een dag later terugkomen vanwege het vrijwillige vertrek van Sonja. In de tweede liveshow moest Lenie vertrekken, daarna volgden Ariana, Nouchka en Basiri. Vorige week moest Doriana Big Brother verlaten.

Niks missen van Big Brother 2024? Word lid van onze Facebook-groep!