Dít is de elfde afvaller van Big Brother 2024
Bron: RTL

Dít is de elfde afvaller van Big Brother 2024

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

De elfde kandidaat heeft vanavond Big Brother moeten verlaten. De Nederlanders Randy en Jimmy en de Vlaamse Karen waren deze week door hun huisgenoten genomineerd. Randy en Jimmy kregen van de televisiekijkers de meeste stemmen, waardoor Karen het Big Brother-huis heeft moeten verlaten.

Ashley was óók genomineerd, maar zij kocht een vrijstelling voor maar liefst 20.000 euro uit de prijzenpot. Over precies twee weken is de finale. Op 13 april kiezen Nederland en België de opvolger van de Vlaamse Bart. Hij won vorig jaar het realityprogramma en daarmee de prijzenpot met daarin 68.388 euro.

Aan de start van Big Brother 2024 stonden de Nederlanders Alice, Ariana, Ashley, Dilano, Lenie, Randy en Tyron en de Vlamingen Basiri, Danny, Karen, Ronahi, Sonja en Tom. Dilano en Ronahi begonnen in de geheime Mirror Room. Later betraden ook Doriana, Jimmy, Glenn, Sabeau en Nouchka het huis.

Het was Ashley die in de eerste liveshow door de kijkers naar huis werd gestuurd, maar zij mocht een dag later terugkomen vanwege het vrijwillige vertrek van Sonja. In de tweede liveshow moest Lenie vertrekken, daarna volgden Ariana, Nouchka, Basiri, Doriana, Sabeau, Ronahi, Dilano en vorige week Danny.

Niks missen van Big Brother 2024? Word lid van onze Facebook-groep!