Bakster Hanneke strandt in halve finale Heel Holland Bakt

Bakster Hanneke heeft de finale van Heel Holland Bakt niet bereikt. Zij viel in de halve finale af nadat ze als minste gebakken had. In totaal streden er vier bakkers om een plek in de finale van volgende week. Hanneke, Maroeska, Nicole en Anna deden allemaal hun uiterste best.

In de eerste opdracht kwam iedereen nog goed naar voren. Nicole bleef gedurende de halve finale volkomen rustig. Zij is al twee keer meesterbakker van de week geworden. Ook Anna hield haar hoofd koel en bereikte zonder moeite de finale. Om bakster Maroeska is veel gezegd en geschreven. Zij was behoorlijk chaotisch in de halve finale. Maar ook zij heeft zich weten te plaatsen voor de grote finale.

In de finale zullen Nicole, Anna en Maroeska de bakstrijd voor de laatste keer met elkaar aangaan. Van deze drie kan er maar één de beste zijn. Wie zal er uiteindelijk met de winst vandoor gaan? Wie zal Hans, de winnaar van het vorige seizoen, gaan opvolgen. Het gaat ongetwijfeld een spannende finale worden.

Maar de fans van Hanneke hoeven haar niet te missen. Zij zal maandagavond aanschuiven in Smaakt Naar Meer, de talkshow over Heel Holland Bakt. Hierin neemt André van Duin de halve finale nog even grondig door. Hanneke mag dan haar verhaal doen over haar deelname aan het bakprogramma. Hoe kijkt zij terug op de halve finale? Dat zal ze uitvoerig komen vertellen aan André en zijn gasten om 22.15 uur op NPO 1.

De finale van Heel Holland Bakt is zondagavond om 20.20 uur te zien bij Max op NPO 1.

Foto: Roland J Reinders

Geef een reactie