Bart Arens presenteert Radio 2-show Aan de Slag vanuit Wenen

Bart Arens - Aan de SlagNPO Radio 2-DJ Bart Arens zal dit jaar meereizen met Trijntje Oosterhuis naar Wenen om vanuit Wenen zijn NPO Radio 2-show Aan de Slag te presenteren. Bart maakte donderdagochtend in zijn radioprogramma bekend dat hij vanaf 18 mei zijn programma vanuit Wenen presenteert.

Iedere ochtend tussen 09:00 uur en 12:00 uur praat Bart de NPO Radio 2-luisteraar bij over alle gebeurtenissen rondom het Eurovisie Songfestival in Wenen. Trijntje Oosterhuis zal regelmatig langkomen in de radioshow van Bart. Ook zal hij andere deelnemers ontvangen.

“Songfestival-kenners Cornald Maas en Jan Smit lopen dagelijks rond én Bart neemt je meen achter de schermen van het festival”, laat AVROTROS vandaag weten. Aankomende vrijdagochtend is Trijntje Oosterhuis te gast in Aan de Slag om vooruit te blikken op het Eurovisie Songfestival.

Voorgaande jaren reisde NPO Radio 2-DJ Daniël Dekker mee om zijn radioshow Gouden Uren vanuit het land waar het Songfestival werd gehouden te presenteren. Op 19 december stopte het radioprogramma Gouden Uren op NPO Radio 2. Sinds 19 januari is de radioshow van Daniël Dekker te horen op Sterren.nl Radio.

Aan de Slag is iedere werkdag van 09:00 uur tot 12:00 uur te horen op NPO Radio 2.

Bekijk het Eurovisie Songfestival op TVblik.nl/eurovisie-songfestival

Geef een reactie