Chantal Janzen speelt hoofdrol in Kees & Co

Chantal Janzen speelt een hoofdrol in de nieuwe reeks van Kees & Co. Janzen speelt Coosje die de vriendin is van Rudie die gespeeld wordt door Tibor Lukács en dus schoondochter van Kees. Een vrouw van nu die het allemaal denkt te kunnen combineren: kinderen, relatie, carrière.

Voor Chantal is het een droom die uit komt. “Een droom die uitkomt, samenwerken met Simone Kleinsma en dan ook nog eens met een rol in een comedy-serie waar we vroeger met ons hele gezin naar keken. Ik kan niet wachten om met de terugkeer van deze succesvolle serie weer heel veel families, jong en oud, voor de buis blij te kunnen gaan maken!”

Het is de eerste keer dat Simone en Chantal samen in een sitcom gaan spelen en de kijker kan zich verheugen op de komische herkenbare alledaagse scenes die dit gaat opleveren. Simone Kleinsma: “Ik ben heel blij met Chantal als tegenspeelster. We hebben nog nooit eerder samen in eenzelfde productie gespeeld, maar we wilden het al zolang! Dat het niet een musical zou worden, maar in Kees & Co had ik natuurlijk ook niet kunnen bedenken! Ik verheug me erop om samen met Chantal, het turbulente leventje van Kees weer in te stappen.”

In de nieuwe Kees & Co zien we hoe het verder gaat met Kees. Haar zoon Rudie is al een tijd volwassen, maar hij houdt er nog altijd een losse leefstijl op na. Vanwege het grote succes van de serie op Videoland heeft RTL besloten een nieuwe reeks te gaan maken. De opnames daarvan beginnen 2 oktober.

Kees & Co is vanaf het voorjaar van 2019 te zien bij RTL.

Foto: RTL

Geef een reactie