Dionne Slagter wint It Takes 2 2018

YouTube ster Dionne Slagter wist zaterdagavond It Takes 2 te winnen. Zij streed om de overwinning met Eva Cleven. Met een kleine meerderheid wist Dionne het muziekprogramma op haar naam te zetten. De doorslag kwam er dankzij de publieksjury.

In de finale waren er nog maar vier Bekende Nederlanders over. Na drie optredens wist Eva Cleven zichzelf meteen veilig te plaatsen. Voor de andere plek moest de publieksjury beslissen. Zij kozen er uiteindelijk voor om Dionne Slagter ook veilig te plaatsen. De twee zangeressen moest beide nog één keer een nummer laten horen. 

Naast deze twee zangeressen waren ook Leo Alkemade en Jörgen Raymann te horen. Zij deden ook mee aan de finale. Maar het leek al vast te staan dat de eindzege zou gaan tussen Eva en Dionne. In totaal deden er negen BN-ers mee aan It Takes 2. In de afgelopen weken viel er iedere keer één BN-er af.

Voor coach Marcel is het ook een overwinning. De zanger van DI-RECT was dit jaar voor het eerst coach. Hij nam het stokje over van Waylon. Hij moest zijn plek opgeven vanwege zijn deelname aan het Eurovisie Songfestival. Ook Glennis Grace moest haar plek als coach opgeven. Haar plek werd dit seizoen overgenomen door Romy Monteiro. Trijntje Oosterhuis was ook dit seizoen één van de coaches.

De jury was ook voor een groot deel vernieuwd. Zo was Ronnie Flex voor het eerst te zien als jurylid. Dat ging hem nog best goed af. Zijn feedback werd altijd goed ontvangen door de BN-ers. Of Ronnie ook in het volgende seizoen jurylid zal zijn is nog niet bekend gemaakt.

Foto: William Rutten

Geef een reactie