Everybody Dance Now

Everybody_Dance_NowHet is RTL4 opnieuw gelukt op de vrijdagavond! Met het dansprogramma Everybody Dance Now houdt RTL4 ook deze week opnieuw ruim een miljoen kijkers aan de buis. Het is dan ook een leuk programma. Na het grote succes van The Voice en The Voice Kids moest RTL nu wel met een nieuw programma komen. Dit keer geen zangprogramma maar een dansprogramma. Goede keuze denk ik zo.

Het leuke aan Everybody Dance Now is wel dat het zo vermakelijk gemaakt is. Iedereen kan en mag meedoen. Iedereen kan auditie komen doen voor de goed gekozen jury. Ook een groot deel van het succes. Dan Karaty (de dansexpert van RTL) Jan Kooijman (zelf danser en acteur) en Lieke van Lexmond (actrice en presentatrice) maakt dit drietal een goede jury. Dan en Jan kijken met name naar de uitvoering van de act. Lieke is er om te kijken of de act vermakelijk is. Dit zorgt voor een goede evenwicht in de jury. Met Chantal Jansen als presentatrice maakt dit tot een leuk en vermakelijk programma.

Doordat het publiek mee mag beslissen is het een ander dansprogramma dan we tot nu toe gezien hebben. Niet alleen beslist de jury nu, maar ook het publiek. Dit zorgt ervoor dat iedereen meteen een eerlijke kans maakt. Als iemand geliefd is bij het publiek, dan zie je dit meteen terug in het percentage.

De act die er deze week uitsprong was wel van de jonge stripper. Deze danser zorgde ervoor dat Lieke het behoorlijk warm kreeg. Deze act was niet bedoeld voor de jeugdige kijkers, maar werd wel uitgezonden. Gelukkig zorgde Dan ervoor dat deze act vroegtijdig stopte. Hoewel Lieke groen licht gaf voor deze danser, waren Dan en Jan het er overeens, niet door.

Dit nieuwe programma zorgt ervoor dat ik elke week ga kijken. Zowel de individuen, de duo’s en de groepen zijn bijzonder om naar te kijken. Sommige zijn ontroerend, grappig, lachwekkend en soms emotioneel. Ik raad de lezers van deze blog om ook zeker te gaan kijken en te blijven kijken naar dit nieuwe dansprogramma.

Kijken jullie volgende week vrijdag om 20.30 uur ook weer naar RTL4? Ik wel!

Geef een reactie