Finale Dance Dance Dance wordt spectaculair

Na maanden trainen is het nu eindelijk zover. Vanavond is de grote finale van Dance Dance Dance. Er staan dan twee danskoppel tegenover elkaar. Nieuwe Tijden acteurs Soy Kroon danst met Holly Mae Brood. Iedere week scoorden zij veel punten van de jury. Iedere week leken zij de aflevering op hun naam te zetten.

Zij zullen het op gaan nemen tegenover Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) acteurs Urvin Monte en Britt Scholte. Ook zij wisten iedere week veel punten te scoren. Wel kreeg Britt vaak verbeterpunten voor de volgende aflevering. Wie gaat er uiteindelijk met de winst vandoor? Het winnende danskoppel mag namelijk €100.000,- aan een goed doel geven. Het danskoppel die twee wordt, mag een bedrag van €25.000,- aan een goed doel geven.

Soy en Holly Mae zijn te zien als Sil en Amy in Nieuwe Tijden. Ook in GTST waren zij samen al te zien. Toen zij wilden studeren vertrokken zij allebei uit Meerdijk. Zij besloten zich te vestiging in Utrecht. Daar kwamen zij al snel oog in oog te staan met Lucas (Ferry Doedens), die daar toen onderdook. Maar onlangs werd bekend dat Nieuwe Tijden geen nieuw seizoen krijgt.

De kans is dus aanwezig dat Sil en Amy terugkeren naar Meerdijk. Vooral Laura (Jette van der Meij) zal daar dolgelukkig mee zijn. Maar of de familie Sanders blij zal zijn met de terugkeer van Amy? In het verleden heeft Amy namelijk geprobeerd om haar halfzus Nina (Marly van der Velden) te vermoorden. Toen dit mislukte werd Amy een lange tijd opgenomen in een inrichting.

Urvin speelde in GTST de rol van Felix. Kort na de zomer-cliffhanger van 2017 vertrok Felix uit Meerdijk. Hij had een relatie met Lucas die daardoor strandde. Britt is te zien als Kimberly. Zij heeft in een korte tijd bijzonder veel meegemaakt. Momenteel is zij dolgelukkig met Noud (Ruud Feltkamp). Maar donderdag werd bekend dat Noud wellicht Meerdijk gaat verlaten.

Vanavond zal in ieder geval de finale van Dance Dance Dance plaats vinden. Het wordt een klein beetje een strijd tussen Nieuwe Tijden en GTST. Wie er uiteindelijk naar huis gaat met de overwinning, hangt allemaal van de punten van de jury af. Zij bepalen uiteindelijk welk danskoppel er gaat winnen.

De finale van Dance Dance Dance is vanavond om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Foto: Mike van der Toorn

Geef een reactie