GTST-blog: Zusjes Verduyn komen langzaam weer dichterbij elkaar
Bron: RTL / Feriet Tunc

GTST-blog: Zusjes Verduyn komen langzaam weer dichterbij elkaar

Geschreven door Redactie Laatste update:

Elke vrijdag blikt Sebastiaan terug op de voorbije week in GTST.

De ruzie tussen de zusjes Verduyn kwam tot een hoogtepunt. Of beter gezegd een dieptepunt. Op Texel wilden Merel en Demi het met elkaar uitpraten. Maar een stom ongeluk voor Demi liep bijna af op een drama. Gelukkig kregen Merel en Demi genoeg tijd om met elkaar te praten. Uiteindelijk leek het allemaal goed af te gaan lopen.

Merel liet weten dat Demi voor haar belangrijker is dan Marwan. Ze stond op het punt om het uit te maken. Maar dat wilde Demi niet. Ze vindt het niet fijn, maar ze laat het erbij. De familie Verduyn was weer even als vanouds bij elkaar. Alle zorgen in het gezin leken even te zijn verdwenen. Een leuke selfie was het hoogtepunt van de avond.

Marwan liet de selfie aan Henk en Laura zien. Op dat moment kwam Roman net de Koning binnen. Hij kreeg de selfie ook te zien en was woedend. Hij zinde op wraak en deed dat natuurlijk ook. Hij printte alle appjes met Saskia uit en schoof dat onder de deur bij de familie Verduyn door. Hiermee hoopte hij alsnog voor een breuk tussen Saskia en Julian.

Nu blijkt wel dat het oppassen geblazen is voor Roman. Henk krijgt de appjes te zien en hij is op zijn beurt woedend op Roman. Henk laat merken dat niemand aan zijn dochter en haar gezin komt. Maar of Roman daar genoegen mee neemt? Hij valt in herhaling en zal ongetwijfeld verder doorslaan. Hoe ver moet het nog gaan?

Ondertussen heeft Saskia al laten weten ontslag te willen nemen. Samenwerken heeft nu totaal geen zin meer. Met de hulp van Anton hoopt ze een andere baan te krijgen. Hier is Julian natuurlijk blij mee. Afstand nemen van Roman is het beste voor de relatie. Alleen mag deze Roman niet onderschat worden. Hij is een serieuze dreiging aan het worden. Een stalker die totaal aan het ontsporen dreigt. Hoe ver gaat het nog uit de hand lopen?

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.