GTST-blog: Billy kruipt door het oog van de naald
Bron: RTL / Geert de Lange

GTST-blog: Billy kruipt door het oog van de naald

Geschreven door Sebastiaan Boers

Elke vrijdag blikt Sebastiaan terug op de voorbije week in GTST.

Billy denkt heel anders over de samenwerking met Janine. Dat is natuurlijk overduidelijk. Want iedereen weet inmiddels wel dat Billy niet te vertrouwen is. Ze is toch de samenwerking met Janine aangegaan. Dat hebben ze gedaan om Richard vrij te krijgen uit Italië. Maar Billy heeft andere ideeën dan Janine over de overplaatsing.

Volgens Janine moet er een andere manier zijn. Voor Billy is er maar één methode die ze kan inzetten. Hiermee zet ze haar eigen leven op het spel. Ze wordt met de dood bedreigd in het bijzijn van Janine. Billy kijkt de dood letterlijk in de ogen. Valt het plan nu al in duigen door een foute actie van Janine?

Ludo zal woedend worden als hij dit allemaal hoort. Hij beloofde Janine open en eerlijk te zijn over alles. Maar nu is Janine diegene met de geheimen. Een geheim met grote gevolgen kan geen geheim blijven. Hoe zal dat allemaal verder gaan is vrij onduidelijk. Komt Richard nu snel vrij of wordt hij overgeplaatst naar Nederland?

Saskia draait door

Ondertussen probeert Saskia het ernstige misbruik te verdringen. Ze is thuis bij haar gezin en wil daarvan genieten. Toch schrikt ze van ieder geluid en is kortaf tegen de kinderen.  Julian merkt dat er iets niet helemaal klopt. Even lijkt het erop alsof Saskia breekt, maar ze weet zich in te houden. Ze is als de dood dat het uitkomt.

Dan is het zeker dat Roman’s leven niet meer veilig is. Hij is overigens na het misbruik stil. Slaat hij nu dan op de vlucht? Of krijgt hij te maken met Julian en opa Henk. Reken maar dat Roman een groot probleem heeft. Julian zal woedend worden en zeker verhaal gaan halen. Het wordt nog een spannende confrontatie. Of blijft Saskia eeuwig zwijgen over het misbruik? Hoelang kan ze hier nog over zwijgen?

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!