GTST-blog: Nina maakt zich zorgen om haar ouders
Bron: RTL / Geert de Lange

GTST-blog: Nina maakt zich zorgen om haar ouders

Geschreven door Sebastiaan Boers

Elke vrijdag blikt Sebastiaan terug op de voorbije week in GTST.

Komt Nina achter het grote geheim van haar ouders? Ze was getuige van een woordenwisseling tussen Ludo en Janine. De woordenwisseling was gebaseerd rondom de situatie met Richard. Janine werkt in het geheim samen met Billy. Ze willen samen dat Richard vrij komt. Want door toedoen van Ludo zit Richard vast in Italië.

Het is voor Janine duidelijk dat Richard vrijkomt. Zij wil dat Richard en Billy weer samenkomen. Daarvoor is ze dus in het geheim aan het samenwerken met Billy. Nog altijd heeft Ludo geen enkel idee waar Janine mee bezig is. Hij heeft argwaan en dat is meer dan gegrond natuurlijk. Want samenwerken met Billy is natuurlijk vragen om problemen.

Alleen Nina heeft zo haar vraagtekens. Zij is bang dat haar ouders wéér uit elkaar zullen gaan. Als Nina de gehele waarheid hoort, rondom Leon, dan zal ze in shock zijn. Het is alweer even geleden, maar dat geheim speelt nog altijd op. Het heeft al voor veel spanningen gezorgd bij Ludo, Janine en Richard. Dus de kans dat het uitkomt, is natuurlijk nog altijd aanwezig.

Saskia’s geheim

Voor Saskia is het nodig om een soa test te bestellen. Na het ernstige misbruik door Roman wil Saskia weten of ze iets heeft overgehouden, lichamelijk. Tijdens het opzoeken naar informatie wordt ze gestoord door Laura en Henk. Ze klapt haar laptop dicht die later wordt gevonden door Julian. Hij denkt dat één van zijn dochters het heeft opgezocht.

Saskia liegt alles bij elkaar. Ze is doodsbang dat de waarheid uitkomt. Haar schaamte is zo groot, dat ze alles aangrijpt om thuis te kunnen blijven. Zelfs wanneer Julian het huis uit gaat is ze bang. Wanneer ze dan ook nog hoort dat Steef op zichzelf wil wonen, raakt ze in paniek. Steef wil in het huis van Anton en Linda wonen. Daar wil ze niets van weten.

Toch gaat ze akkoord, onder grote druk. Ze heeft veel nare herinneringen aan dat huis. Ze wil er het liefst nooit meer naar toe. Maar als Steef daar gaat wonen, dan kan ze daar niet onderuit. De chaos wordt met de dag groter. Het wordt echt hoog tijd dat Saskia eerlijk is over wat er is voorgevallen. Plus de brandende vraag is nu: waar is Roman? Wat is hij nog van plan?

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.